2777
2789
ای خدا😂کاش نزدیک بودی هربار درست میکنم میگفتم بیای دوتایی بخوریم من عاشقشم واقعا هم خوشمزه درست میک ...

مرسی عزیز دلم چقدر شما مهربونین😘😘😘, وای خدااا ی بار دقیقن همین مدلو خونه دوستم دیدم خیلی اصرار کرد بخور روم نشد چون مامان خودمم کلا رژیمی غذا درست میکنه سبزی رو خیلی سرخ نمیکنه و چرب ,, هنوز اون قرمه سبزی جلو چشممه😂😂😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرسی عزیز دلم چقدر شما مهربونین😘😘😘, وای خدااا ی بار دقیقن همین مدلو خونه دوستم دیدم خیلی اصرار کر ...

فداتشم گل.کدوم شهری😀😀کاش نزدیک باشی برات بفرستم‌.قرمه اصلش همینه ولی خب بنده خدا رژیمه مجبوره وگرنه کسی از قرمه چرب نمیگذره

میشه برا تو دلیم یه صلوات بفرستی که سالم بیاد تو بغلم❤️امیدوارم این حس نصیب همه منتظرا بشه و شمایی که این متن رو میخونی به خواستت برسی
مرسی عزیزم عالی میشن

امتحان کنید انشاالله ک خوشتون بیاد❤️❤️

میشه برا تو دلیم یه صلوات بفرستی که سالم بیاد تو بغلم❤️امیدوارم این حس نصیب همه منتظرا بشه و شمایی که این متن رو میخونی به خواستت برسی
مثلا یه روش جدید و خوشمزه پخت مرغ

مرغ دودی رو امتحان کن عاشقش میشی

دوست نی نی سایتیه من که داری الان امضامو میخونی دعا میکنم الهی که به همممممه آرزوهات برسی.🥰🥰🥰 تو هم منو دعا کن😘😘

امروز اینستا دیدم پاستا فرمی رو ریخت تو اب پخت بعد تو یه تابه روغن و زردچوبه و رب سرخ کرد پاستا رو ریخت باهاش ی تفت داد بعد لوبیا قرمر پخته شده رو هم به این شکل تو رب رو روغن ی تفت داد ادویه فلفل سیاه نمک و پودر چیلی و پاپریکا زد  اول تو ظرف پاستاهارو ریخت بعد یه سس ماست و سیر درست کرد رخت رو اون بعدم مواد لوبیا رو ریختت

فداتشم گل.کدوم شهری😀😀کاش نزدیک باشی برات بفرستم‌.قرمه اصلش همینه ولی خب بنده خدا رژیمه مجبوره وگرن ...

عزیز دلم فدات بشم الاهی ممنون از محبتت,من اصفهانم نه واسه قرمه سبزی کاش شمام نزدیک باشی دوست بشیم , از دوستی با همچنین قلب مهربونی نمیشه گذشت,,, انشالله بهترینها واستون باشه دختر خوش قلب