2789
عنوان

شام

109 بازدید | 16 پست

یه شب خونواده شوهرم بدون اطلاع قبلی اومدن خونمون. بعد از پذیرایی گفتم دور هم یه چیز ساده ای بخوریم. شوهرم رفت کنسرو تن و لوبیا گرفت و خیلی صمیمی سفره چیدم و خوردیم. آخرش مادرشوهرم که میخواست بلند بشه گفت ما ظهر هم همین غذا رو خوردیم.... خوب من از کجا میدونستم که شما ظهر همین غذا رو خوردید؟ بعدشم ما دور هم خواستیم یک چیزی بخوریم مگه برای غذا خوردن میریم خونه همدیگه. 

منظوری نداشته

یکی تو بيست دو سالگى ازدواج ميكنه و ده سال بعد اولين بچه اشو مياره، اون يكى سى و يك سالگى ازدواج ميكنه و سال بعدش بچه مياره. يكى بيست و پنج سالگيش فارغ التحصيل ميشه و چهار سال بعد شغل پيدا ميكنه، اون يكى بيست و نه سالگى فارغ التحصيل ميشه و همون سال شغل پيدا ميكنه. يكى تو سى و پنج سالگى رئيس ميشه و سال بعدش ميميره، اون يكى تو پنجاه سالگى رئيس ميشه و نود سال عمر ميكنه. "تو نه از بقيه جلوترى نه عقب تر" "تو دارى تو زمان خودت زندگى ميكنى" پس آروم باش ، به خدا توكل كن و از زنذگيت لذت ببر و خودتو با احدى مقايسه نكن🥰

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اصلا توجهی به حرفا نکن

اگه بخوای بخاطر حرفی خودتو ناراحت کنی هرروز میبینی یه چیزی هس

قشنگم میدونم به زودی میای و بعد ١٢ سال منو بابا رو خوشحال میکنی😍👸👼 اگه امکانش هست برام دعاکنین😘 خدایا خودت هوامو داشته باش ؛من اونقدرام قوی نیستم،همش وانموده ... خدایا شکرت♡باورم نمیشه بعد ١٢ سال امروز ٣١ تیر١۴٠٢ بی بی چکم مثبت شد😍 انشالله که آزمایشمم مثبت شه شکرت خدای مهربونم ١ مرداد١۴٠٢ 😍 ایمان دارم که خودت هوامونوداری💚 بچه ها هرکی امضامو خوند بهم بگه برای خواسته دلش نادعلی بخونم. امروز 30 دی 1404 خدایا خودت کمک کن همونی میخوام بشه🙂

فقط کنسرولوبیا رو با چی میخورین شما بچه ها؟برا مهمون همین جور با نون؟؟

اره من از خونواده شوهرم یاد گرفتم.کنسرو رو با تن قاطی میکنن با نون میخورن.اگه دوست داشته باشی قبل از قاطی کردن میتونی پیاز با سیر تفت بدی و بعد کنسرو اضافه کنی

فقط کنسرولوبیا رو با چی میخورین شما بچه ها؟برا مهمون همین جور با نون؟؟

ما تن ماهی و لوبیا رو قاطی میکنیم بانون میخوریم

یا تن ماهی با بادمجونم قاطی کنی خوشمزه میشه

قشنگم میدونم به زودی میای و بعد ١٢ سال منو بابا رو خوشحال میکنی😍👸👼 اگه امکانش هست برام دعاکنین😘 خدایا خودت هوامو داشته باش ؛من اونقدرام قوی نیستم،همش وانموده ... خدایا شکرت♡باورم نمیشه بعد ١٢ سال امروز ٣١ تیر١۴٠٢ بی بی چکم مثبت شد😍 انشالله که آزمایشمم مثبت شه شکرت خدای مهربونم ١ مرداد١۴٠٢ 😍 ایمان دارم که خودت هوامونوداری💚 بچه ها هرکی امضامو خوند بهم بگه برای خواسته دلش نادعلی بخونم. امروز 30 دی 1404 خدایا خودت کمک کن همونی میخوام بشه🙂

اسی چند سال پیش یادمه یه روزی همسرم پدر و مادرشو برده بود یه شهر دیگه واسه دکتر مثلا بعد از ظهر برده بود شب دیر وقت بود رسیدن شهر خودمون بعد دیدم همسرم ۴ تا نون سنگگ هم دستش بود و پدر و مادرشم آورده بود خونه ما بعد همسرم نون ها رو داد به من گفت تخم مرغ نیمرو کن کنار هم بخوریم منم گفتم خب زنگ میزدی شام درست میکردم پیش مادر پدرش گفت حالا تخم مرع بپز نون هم تازه هست. پیش همسرم چیزی نگفتن ولی به محض اینکه همسرم رفت دستشویی مامانش گفت حالا دیگه اشکالی نداره تخم مرغ نیمرو کن می ریم خونه خودم شام آماده میکنم . دیگه منم دست به کار شدم برنج کته کردم و گوشت از فریزر درآوردم خورشت درست کردم و وقتی یادم میاد چقدر خوشحال میشم که اون روز نزاشتم بدون شام برن البته اگرم برگردم به اون دوران اینکارو میکنم هرچند دل خوشی ازشون ندارم

افوض امری الی الله ان الله بصیر بالعباد یا من یکفی من کل شی ولایکفی منه شی اکفنی مااهمنی