2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یا مثلا اصلا خونشون نری و شوهرتو دعوت کنی خونتون و باهاش طی کنی بچه رو همراه خودش نیاره اگر اورد همو ...

نمیرم بخدا ماهی ی بار زیاده؟

خود شوهرم فهمیده من بدم میاد ازش ی کلمه چیزی راجع بش نمیگه .امشبم نمیرم خونه شون تا متوجه بشه رفتارشو درست کنه .من اگر بچه بخوام خودم میارم رحم دارم والا بخدا

....
راه مثلا اینکه مستقیم به مادرشوهر خواهرشوهر و شوهرت بگی عزیزان من میخوام با شوهرم تنها باشم بچه رو م ...

حالیشون میشه؟مادرشوهرم ی ازش حرف میزنه من بلند میشم میرم دستشویی دیگه گستاخی بیشتر از این کنم؟

....
حالیشون میشه؟مادرشوهرم ی ازش حرف میزنه من بلند میشم میرم دستشویی دیگه گستاخی بیشتر از این کنم؟

اونها خوب میفهمن تو چی میگی و منظورت چیه عمدا اینکارو میکنن.بچه رو اصلا نگاه نکن و محل نده

وزن 86-83-80-79-77-76-72-70-69وزن هدف55
اگر ازدواج کردی که هیچ میای خونه خودت تنها میشی اما اگر عقد یا نامزدی حق با تویه چون اونها دارن خاطر ...

عقدم.دقیقااااا همینکارو میکنن میگم مادرشوهرم پیره نفهمه .خواهرشم نفهمه؟

....
عقدم.دقیقااااا همینکارو میکنن میگم مادرشوهرم پیره نفهمه .خواهرشم نفهمه؟

حق داری بعدها میفهمی که این روزها خاطره انگیز روزات با شوهرت میتونسته باشه.چون دیگه میرید تو زندگی اینجوری جذابیت نداره.

ربطی به پیری نداره مار هفت خطن

وزن 86-83-80-79-77-76-72-70-69وزن هدف55
حق داری بعدها میفهمی که این روزها خاطره انگیز روزات با شوهرت میتونسته باشه.چون دیگه میرید تو زندگی ا ...

دقیقا.شوهرم الان گفته بریم خونه شما تحت فشارم گفتم از قبل میگفتی خونمون بهم ریختس.

حس و حالم پرید دلم نمیخواد باهاش باشم

چیکار کنم؟؟؟؟

....
۳

خدا وکیلی خیلی بی فرهنگی ک ب بچه ۳ساله میگی توله و توله سگ آخه با کدوم عقل درباره بچه ۳ساله اینطوری حرف میزنی تو با این سنت هنوز نمی‌فهمی بچه ۳ساله هیچی حالیش نیست بعد انتظار داری اون بفهمه ؟ وقتی شوهرت و مادر شوهرت و خواهر شوهرت درک و شعور ندارن چرا ب بچه توهین میکنی منم بچه های برادار شوهرم همیشه پیشمن همیشه حتی دوران عقد خودم میبردمشون بیرون اکثر وقتا باهام بودن پیشمون میخوابیدن اگه هم میخواستیم رابطه داشته باشیم بعد از خوابیدن اونا داشتیم شوهرت باید بفهمه و ب خانوادش تذکر بده ک نمی‌ده شوهرتم بدش نمیاد اون اونجاست وگرنه ی بارم شده تذکر میداد از الان داری در دشمنی رو روی خودت باز میکنی با سیاست رفتار کن شوهرت و با حرف گول بزن مثلا بگو عشقم امشب دلم میخواد ی ببخشید حال اساسی کنیم دوتایی امشب میخوام تا صبح دوتایی لذت ببریم میشه تنها باشیم؟؟یا با ناز و عشوه بگو عزیزم ی کاری باهات میکنم بری رو ابرا فقط اگه تنها باشیمااا امشب فلانی (بچه خواهر شوهر) بگو بره خونشون فردا میاریمش میبریمش پارک‌ فقط امشب میخوام مال من و تو باشه یکم بلد باش