2777
2789
دقیقا.شوهرم الان گفته بریم خونه شما تحت فشارم گفتم از قبل میگفتی خونمون بهم ریختس. حس و حالم پرید د ...

میدونم حق با توعه ولی درباره بچه اینجور حرف زدنت خیلی زشته اون کارایی ک بالا بهت گفتم و انجام بده 

رک بگم نظرم رو ناراحت نشو

اول اینکه شما که از یه بچه ۳ ساله کینه گرفتی اخلاق جالبی نداری

دوم اینکه همیشه طوری رفتار کنید که بچه کوچولوهایی که تو خانواده همسر هستن و هنوز هیچ تعصب خانوادگی ندارن, شما رو بیشتر از همسرتون دوست داشته باشن (در آینده به نفع خود آدمه)

سوم اینکه در طول زندگیت روی شوهری که از حالا بین خواهرزاده سه ساله و همسرش داره خواهرزاده سه سالش رو انتخاب میکنه و نمیتونه یا نمیخواد حرفش رو به کرسی بشونه هییییچ حسابی نکن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدا وکیلی خیلی بی فرهنگی ک ب بچه ۳ساله میگی توله و توله سگ آخه با کدوم عقل درباره بچه ۳ساله اینطوری ...

شما ساده بودین وبچه ی مردم رو نگه میداشتین .من اینطور ساده نیستم که بچه ی مردم رو بزرگ کنم .خودمم نه خواهر زاده  دارم نه برادر زاده بخاطر همین همسرم نباید توقعی از من داشته باشه که بچه دیگرانو دوست داشته باشم.در ضمن میگین بچه اس متوجه نمیشه ؟چطور متوجه میشه باید همراه ما فقط بیاد بیرون همراه کس دیگه نمیره بیرون.

....
شما ساده بودین وبچه ی مردم رو نگه میداشتین .من اینطور ساده نیستم که بچه ی مردم رو بزرگ کنم .خودمم نه ...

نه عزیزم من ساده نبودم چون دلم پاکه بچه ها رو هم با جون و دل دوست داشتم شوهرم شعورش می‌رسید گاهی اوقات باید تنها باشیم شوهر شما هم باید این موضوع و درک کنه ولی انگار خودش راضیه و مشکلی نداره من فقط خواستم بهت بگن با این رفتارت داری دستی دستی زندگی خودت و خراب میکنی و خانواده شوهرت و دشمن خودت دیگه نمی‌دونم واقعا چی بگم ک درباره بچه ۳ساله اینطور حرف میزنی رو اخلاقت کار کن و با سیاست پیش بروند با جنگ و دعوا و نفرت

نه عزیزم من ساده نبودم چون دلم پاکه بچه ها رو هم با جون و دل دوست داشتم شوهرم شعورش می‌رسید گاهی اوق ...

من اصلا از بچه خوشم نمیاد حتی برای خودمم دلم نمیخواد به این زودیا بچه دار شم‌.حتی دختر دایی پسر داییمو هم من بغل نکردم .چه برسه بپه ی مردم رو.

....
من اصلا از بچه خوشم نمیاد حتی برای خودمم دلم نمیخواد به این زودیا بچه دار شم‌.حتی دختر دایی پسر دایی ...

شما خوشت نمیاد دلیل نمیشه شوهرت هم بچه خواهرش و کنار بزارم تو ک انقدر حساسی در این مورد جدی بشین با شوهرت حرف بزن یا هر موقع گفت بیا پیشم نرو تا متوجه بشه