2777
2789

یه سوال دارم.ببینین مثلا میخواین ازروز دست انداز برین دنده ۳هستین.دنده فقط باترمز سرعتو کم میکنین یا باید دنده رو هم کم کنیم و پامون رو کلاچ باشه؟یامامثلا تقاطع هایی که تو کوچه های پهن هستش و فک کنین خیلی شلوغ نیست که بخواین ایست کامل کنین مثلا اگه دنده ۲ باشیم باترمز سرعتو کم کنیم بعد پامون روکلاچ باشه که اگه لازم بود ترمز کامل بگیریم درسته؟اگه پامون رو کلاچ باشه سرعت کم میشه نه؟واینکه اگه سرعتو کم کردیم حتما لازمه دنده رو پایین بیاریم؟فرص کنین خیلی پایین نیاورده باشیم سرعتو

عزیزم سرعت رو کم میکنی بایده دنده هم کم کنی، اگه ایست کامل میخوای کنی باید ترمزو کلاج باهم بگیری دنده رو خلاص کنی، کلاج رو برای دنده عوض کردن میگیرن الکی کلاج نگیر برای ماشین خوب نیست

‌‌ •ضَـﮩﮩــ٨ـﮩـﮩـ٨ـﮩـربانِ قـلبمی🫀♥️• ‌‌️💍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از روی موانع بستگی به اندازه موانع داره اگر کوچیک باشه فقط یه نیش ترمز کافیه اگر بزرگ باشن سرعت کم کن و دندان هم کم کن بعضی وقتا هم باید بیایی رو دنده یک اینقدر که مانع بزرگه و بلنده یعنی ایست کامل

goftino.com/c/vbeuTb

سلام. من کلاچ و ترمز رو میگیرم دنده رو خلاص می کنم. دیگه وقتی از روی دست انداز رد شدم هر دنده ای ماشین لازم داشت میزنم. فک کنم همین کار رو میکنم. ناخوداگاهم انجام میده یادم رفته  

البته بعدا ک حرفه ای شدی نیاز نیست ب دور موتور توجه کنی خودت متوجه میشه ک بری دنده چند

اینم بگم بعضی ها قبل سرعتگیر دنده رو عوض میکنن بعضی ها بعدش پس سخت نگیر

موفق باشی

خانما مثلا فرض کنین میخواین وارد میدان بشیم خب دنده ۳.بعد باید دنده رو کم کنیم و۲ کنیم.فرض کنین میدون نه شلوغه نه خلوت باید اصلا گازندیم و پا رو کلاچ باشه تا ماشین آره بره یا نه من میخوام بدونم کی باید کلاچ بگیرم

اسی رو سرعتگیر هیچ وقت دنده رو عوض نکن چون ماشین یکم میپره قبل از اینکه به سرعتگیر برسی دندتو کم کن،بعدا که حرفه ای بشی خودت حسی انجامش میدی

‌‌ •ضَـﮩﮩــ٨ـﮩـﮩـ٨ـﮩـربانِ قـلبمی🫀♥️• ‌‌️💍

خانما مثلا فرض کنین میخواین وارد میدان بشیم خب دنده ۳.بعد باید دنده رو کم کنیم و۲ کنیم.فرض کنین میدو ...

کلاچ فقط وقتی میخوای دنده عوض کنی 

برای تو میدون چه شلوغ باشه چه خلوت بازم تو قانونو رعایت کن و سرعتتو یکم کمترش کن ، مثلا سه هستی همون دو کن 

{•• فرخ لقا فرزند علی اکبر••} {•• اسماعیل فرزند محمدیار••} امواتم هستن اگه چشمتون به امضام خورد و دوس داشتین براشون فاتحه بخونید 🌹🍃 الهی خیر ببینین ❤️💛 هرکی خواست بجاش صلوات بفرستم بگه 🙏🏼
خانما مثلا فرض کنین میخواین وارد میدان بشیم خب دنده ۳.بعد باید دنده رو کم کنیم و۲ کنیم.فرض کنین میدو ...

اصلا گاز هم ندی که نه وقتی دنده رو کم کردی کلاچ رو ول کن ، گاز هم همون کم بده (متناسب با دنده بده ، زیادم بدی دوباره باید بری همون سه ، کمم بدی که لرزش میگیره ماشین )

{•• فرخ لقا فرزند علی اکبر••} {•• اسماعیل فرزند محمدیار••} امواتم هستن اگه چشمتون به امضام خورد و دوس داشتین براشون فاتحه بخونید 🌹🍃 الهی خیر ببینین ❤️💛 هرکی خواست بجاش صلوات بفرستم بگه 🙏🏼