2777
2789
عنوان

بچه داری😞😢

| مشاهده متن کامل بحث + 50 بازدید | 26 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

رواتشناس رو خوب کفتن بجه ها...مورد بعدی مهد هستش ...دو روز گریه میکنه بعد عادت نیکنه انرژیش تخلیه میشه شما هم نفسی میکشی وقتی بیاد انرژی داره مادر بهتری عم هستی...بعدش تو روز ایتقدر خستش کن ببرش حموم سرشب گل سفال بگیر بازی کنه انرژیش تخلیه شه...ظرف و ظروف و قابلمه بده بازی کنه...اینجور بچه ها اسباب بازیم دوس ندارن...تو وانش اب بریز حمومو گرم کن بذار بازی کنه چه میدونم رحم بش نکن بذار خسته بشه نذار تو روز بخوابه سرشب حما و یه قاشق سرما7وردگی تا دو سه شب بده که خوابش تنظیم شه

مهد چون میدونم نمیمونه چند جلسه بردمش کارگاه مادر و کودک اونجا خیلی خوب بود تو فکر مهد هم هستم اما میخوام با خودم یه مدت کلاسای مختلف بره و بچه های دیگه رو ببینه در مورده مشاور هم پیگیر بودم چون دختر من ترس داره احساس امنیت نداره اما برای مشاوره فکر کردم یه چند ماه دیگه بگذره که بتونه احساسشو بیان کنه
خداروشکر تو تاریخ ۹/۹/۹۹ بهترین و مهمترین اتفاق زندگیم افتاد🤲🏻