2821
2789
عنوان

تعویض مفضل

63 بازدید | 11 پست

سلام خانم ها مامانم حدود بیست روزهست که عمل تعویض زانو انجام داده ولی بعد گذشت بیست روز هنوز دردش کمتر نشده به خصوص کف پاهاش درد میکنه و میگه انگار ی وزنه دو کیلویی تو زانوهام بستن پاهاش سنگین شده اگه کسی تجربه ای داره لطفا راهنمایی کنه که این وضعیت عادیه یا اینکه اگه راه حلی برای کاهش درد داره بهم بگه ممنون میشم

با دکترش مشورت کنید 

ولی درد پا بعد از تعویض مفصل یه مدتی طول میکشه که خوب بشه 

خدایا شکرت که هستی...  خدای چاره سازم خدای رحمان و رحیمم خدای عزیزم خدایی که دلم قرصِ به بودنت خدایی که تکیه گاهی و هیچ وقت پشتمونو خالی نمیکنی خداااایاااا شکرت...   شمایی که داری امضای منو میخونی ، آره عزیزم خود شما رو میگم ، انشالله شاد و خوشبخت و عاقبت بخیر باشی.برای رسیدن به آرزوهاتون دعا میکنم و از خدا میخوام همیشه در کنار عزیزانتون بخندید و طعم خوشبختی رو حس کنید.
با دکترش مشورت کنید  ولی درد پا بعد از تعویض مفصل یه مدتی طول میکشه که خوب بشه

دکارشناسان گفت احتمالا به علت درد سیاتیک یا تنگی کانال نخاعی هست نمیدونم میخواد خوب بشه یا نه 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

عزیزم من تجربه ندادم اما ازت سوال دارم میشه جواب بدین مادرتون قبل عمل چه ازمایش هایی برا عفونت دادن من عفونت معده دارم این عفونتم تقزیبا تو هنه اعضا خانوادمون هست من خودمم خوب کنم بازم این عقونت برام برمیگرده میترسم بعد عمل پروتزم عفونت کنه ترو خدا اگه چیزی میدونی بگو 

راستی هزینه عملتون چقدر شد با چه بیمه ای و

پروتزتون چن سال ماندگاری داره 

برای شفا من یه **حمد** میخونیدشایدمنم بخندم به امید*خدا*
دکارشناسان گفت احتمالا به علت درد سیاتیک یا تنگی کانال نخاعی هست نمیدونم میخواد خوب بشه یا نه 

ایشون تک میکنم عمل تعویض مفضل کردن کمکتون میکنن

@مامانبزرگپانیذ  

من خودم از وقتی وزنم بالا رفته و بخاطر طبع سرد بدنم کف پاهام اینجور درد میکنه 

عزیزم من تجربه ندادم اما ازت سوال دارم میشه جواب بدین مادرتون قبل عمل چه ازمایش هایی برا عفونت دادن ...

والا فقط ی آزمایش گرفت حالا من از عفونت معده اطلاعی ندارم اونو موقعی که برای عمل رفتن با دکترتون مشورت کنید 

حدود ۷۵ میلیون برای دو زانو شد اگه بیمه تکمیلی داشته باشی حدود ۲۵ میده

والا فقط ی آزمایش گرفت حالا من از عفونت معده اطلاعی ندارم اونو موقعی که برای عمل رفتن با دکترتون مشو ...

یعنی چی ۲۵ میده از ۷۵، ۲۵ کم میشه ؟ 

پروتزتون ایرانی بود نگفتن چن سال موندگاربی داره ؟

مادرتون مشکلات معده بو دهان ورم معده داشتن تا به حال ؟

یعنی چی ۲۵ میده از ۷۵، ۲۵ کم میشه ؟  پروتزتون ایرانی بود نگفتن چن سال موندگاربی داره ؟ مادرتو ...

۲۵ بیمه میده بقیه باید خودتون بدید نگفت آمریکایی دیگه نمیدونم واقعا بود یا نه 

نه عفونت نداشتن

والا فقط ی آزمایش گرفت حالا من از عفونت معده اطلاعی ندارم اونو موقعی که برای عمل رفتن با دکترتون مشو ...

یه کیسه نمک گرم کنید تو قابلمه که زیرش خ کم کردین شعله پخش کن گذاشتیم ۱۰ دقیقه بعد بردارین پاهاش نشسته بداره رو اون میتونه اوایلش وگکه داع بود یه جوراب بپوشه این به بقیه قسمتا پاشم بذاره درد  کم میکنه