2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

به جای پماد دوست عزیز شما یه مدت عرق کاسنی بخور یا نصف بطری عرق کاسنی و شاهتره رو ترکیب کن روزی یک بار یک سوم لیوان از این ترکیب رو با آب قاطی کن بخور بذار از درون مشکلت حل بشهدتازه پوستت شفاف هم میشه تا از داخل مشکل برطرف نشه هی جوش میزنی

به جای پماد دوست عزیز شما یه مدت عرق کاسنی بخور یا نصف بطری عرق کاسنی و شاهتره رو ترکیب کن روزی یک ب ...

یه مدت خوردم تاثیری ندیدم میگن واسه کساییه که مشکل کبد دارن مال من جوش سن بلوغه سر هم ۵ تا بیشتر جوش ندارم 

یه مدت خوردم تاثیری ندیدم میگن واسه کساییه که مشکل کبد دارن مال من جوش سن بلوغه سر هم ۵ تا بیشتر جوش ...

معمولا جوش های بلوغ به این دلیل ایجاد میشن که میزان تولید مواد زائد توی بدن خیلی بالا میره و باعث بهم خوردن کبد میشه برا همینه که پاکسازی کبد رو در اولین قدم توصیه میکنن 

هر کاری هم که انجام بدید سعی کنید زیاد از لایه بردار ها استفاده نکنین درسته جوش ها رو میبره اما لک میندازه

معمولا جوش های بلوغ به این دلیل ایجاد میشن که میزان تولید مواد زائد توی بدن خیلی بالا میره و باعث به ...

مرسی عزیزم 

بعد اینکه میدونید برای جوش زیر پوستی چی خوبه؟

مرسی عزیزم  بعد اینکه میدونید برای جوش زیر پوستی چی خوبه؟

اگه تا حالا امتحان نکردی برا شروع سرکه سیب خونگی یک واحد دو واحد هم آب قاطی کن شب با پنبه بزن به صورتت روی اکثر جوش ها جواب میده و یه لایه بردار ملایمه جای جوش ها رو هم میبره 

اما زیاده روی نکن چون اینم عوارضه خودش رو داره