دلژینم مدیر استارتر عضویت: 1400/10/14 تعداد پست: 824 عنوان بی بی چک 90 بازدید | 9 پست پقتی بی بی چک هی پررنگ تربشه یعنی بتا داره بیشتر میشه وقتی کمرنگ بود از دادم 60بود میترسم نمیدونم بالارفته یانه ▓▒░|خدایا توقدر مطلق منی| باتوهمیشه حال من مثبت است... ░▒ نی نی من معجزه امام حسین بوده وتوروز عاشورا فهمیدم خدایا ازت میخوام دل همه منتظرا رو شاد کنی 1402/05/12 | 09:28 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
کیانا۹۹ عضویت: 1398/09/06 تعداد پست: 21663 ۴۸ساعت بعد دوباره باید بتا بدیدوبرابر شده بود حله مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت
sana_7 عضویت: 1400/12/06 تعداد پست: 964 هزینه آزمایش بتا چند بود؟ من سبزم 🌱با طلوع خورشید از نور الهی تغذیه میکنم و شکوفا میشم 💚☀️ خدایا شکرت که در قلبم هستی💗
دلژینم مدیر استارتر عضویت: 1400/10/14 تعداد پست: 824 هزینه آزمایش بتا چند بود؟ من 100ازاد ▓▒░|خدایا توقدر مطلق منی| باتوهمیشه حال من مثبت است... ░▒ نی نی من معجزه امام حسین بوده وتوروز عاشورا فهمیدم خدایا ازت میخوام دل همه منتظرا رو شاد کنی
فاطیما۹۵۹۸ عضویت: 1398/09/29 تعداد پست: 8662 باچندروز تاخیر ۶۰بود؟اگه زیرنظر دکتر بودی بهت حتما میگفت ۴۸ساهت بعد چک کن،چون کم بوده خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره دیدن روی ماهتونم
بانوخاصم عضویت: 1400/10/30 تعداد پست: 3018 اره عزیزم یعنی بتا بالا رفتهولی دوسداشتی یه بار دیگم برو ازمایشچندروز عقب انداختی؟ بچه هامیشه برای سلامتی خانوادم یه صلوات بفرستید 😘🌹انشاالله خدا صد برابرشو بهتون برگردونه 🌺
دلژینم مدیر استارتر عضویت: 1400/10/14 تعداد پست: 824 باچندروز تاخیر ۶۰بود؟اگه زیرنظر دکتر بودی بهت حتما میگفت ۴۸ساهت بعد چک کن،چون کم بوده اره بهم گفت شنبه تکرار کنم منتها از 48ساعت بیشتر میشه ▓▒░|خدایا توقدر مطلق منی| باتوهمیشه حال من مثبت است... ░▒ نی نی من معجزه امام حسین بوده وتوروز عاشورا فهمیدم خدایا ازت میخوام دل همه منتظرا رو شاد کنی
دلژینم مدیر استارتر عضویت: 1400/10/14 تعداد پست: 824 اره عزیزم یعنی بتا بالا رفته ولی دوسداشتی یه بار دیگم برو ازمایش چندروز عقب انداختی؟ روز موعدم از دادم الان سه روز گذشته ▓▒░|خدایا توقدر مطلق منی| باتوهمیشه حال من مثبت است... ░▒ نی نی من معجزه امام حسین بوده وتوروز عاشورا فهمیدم خدایا ازت میخوام دل همه منتظرا رو شاد کنی
darya0079 عضویت: 1401/10/24 تعداد پست: 1607 روز موعدم از دادم الان سه روز گذشته خب اگه ۳ روز گذشته دوباره امروز تکرار کن
فاطیما۹۵۹۸ عضویت: 1398/09/29 تعداد پست: 8662 روز موعدم از دادم الان سه روز گذشته اشکال ندارع همین ببینه زیاد شده خوبه.۷۲ساعتم میشه چک کرد خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره دیدن روی ماهتونم