2777
2789
عنوان

بی بی چک

90 بازدید | 9 پست

پقتی بی بی چک هی پررنگ تربشه یعنی بتا داره بیشتر میشه وقتی کمرنگ بود از دادم 60بود میترسم نمیدونم بالارفته یانه

▓▒░|خدایا توقدر مطلق منی| باتوهمیشه حال من مثبت است... ░▒ نی نی من معجزه امام حسین بوده وتوروز عاشورا فهمیدم   خدایا ازت میخوام دل همه منتظرا رو شاد کنی 

۴۸ساعت بعد دوباره باید بتا بدی

دوبرابر شده بود حله

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

هزینه آزمایش بتا چند بود؟

من 100ازاد 

▓▒░|خدایا توقدر مطلق منی| باتوهمیشه حال من مثبت است... ░▒ نی نی من معجزه امام حسین بوده وتوروز عاشورا فهمیدم   خدایا ازت میخوام دل همه منتظرا رو شاد کنی 

باچندروز تاخیر ۶۰بود؟اگه زیرنظر دکتر بودی بهت حتما می‌گفت ۴۸ساهت بعد چک کن،چون کم بوده

خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره  دیدن روی ماهتونم

اره عزیزم یعنی بتا بالا رفته

ولی دوسداشتی یه بار دیگم برو ازمایش

چندروز عقب انداختی؟

بچه هامیشه برای سلامتی خانوادم یه صلوات بفرستید 😘🌹انشاالله خدا صد برابرشو بهتون برگردونه 🌺
باچندروز تاخیر ۶۰بود؟اگه زیرنظر دکتر بودی بهت حتما می‌گفت ۴۸ساهت بعد چک کن،چون کم بوده

اره بهم گفت شنبه تکرار کنم منتها از 48ساعت بیشتر میشه 

اره عزیزم یعنی بتا بالا رفته ولی دوسداشتی یه بار دیگم برو ازمایش چندروز عقب انداختی؟

روز موعدم از دادم الان سه روز گذشته

روز موعدم از دادم الان سه روز گذشته

اشکال ندارع همین ببینه زیاد شده خوبه.۷۲ساعتم میشه چک کرد

خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره  دیدن روی ماهتونم
2790
2778
2791
2779
2792