آرزو میکنم که ،خدا یکیو نصیبت کنه که اول رفیقت باشه، بعد عشقت! یکی که درکت کنه و بفهمتت، یکی که وقتی بهم ریخته بودی ریشه هاتو به امید گره بزنه و نزاره از هم بپاشی، یکی که دوستت داشته باشه، ۱۰تا اما واقعی! یکی که رفیق لحظه لحظه ی زندگیت باشه، با خنده هات شاد و با گریه هات غمگین، اونیکه وقتی داشته باشیش یعنی ته خوشبختی، اونو برات آرزو میکنم که قسمت قلب مهربونت بشه..!❤️ با کسی باش که قلبت رو قبل از ،بدنت لمس میکنه 🗝🩶درازدحام دنیا ،اگر انسانی را یافتی که تو رو میفهمد ؛ رهایش نکن ! چقدر آنها که ما را نمیفهمند بی شمارند❌ درخواست دوستی آقایون پذیرفته نمیشود ❌
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
در تاریخ 1404/01/23 بی بی چکم واضح مثبت شد خدایا برای تو دلیم ممنونم🥹 ی صلوات برای سلامتی تو دلیم میفرستید🥹🩵 تو دلی من ۱۴۰۴/۰۹/۱۹ دنیا اومد خدایا شکرت🥹😘 آرامش یعنی نگاه به گذشته و شکر خــدا ، نگاه به آینده و اعتماد به خــدا ️🪐🌱🪐
هر کی نظز خودش داره بنظر من ن من 19 سالم بود اقایی خاستگارم بود 18 سال تفاوت سنی خیلی دوسش دادم خانوادم نذاشتن هنوز میخاومش دارم زجر میکسم برام دعا کن خیلی خستم تا تاپیکام هس لطفا کسی نیاد نصیحت الکی کنه ممنون
یکی از اقوام ما با پسرخاله اش ازدواج کرد که بیست سال بزرگتره یه بار هم طلاق داده زن اولش رو . همش هم میگه عاشقشم . لامصب پول کورش کرده چون پسره خفن مایه داره طوری اسم ماشینش رو هم نمیتونم بگم
الان که باهم ازدواج کردن یعنی پسره هیچ حسی بهش نداره؟
ازدواجشون خیلی سمی بود به نظرم چون کل فامیل رو به هم ریخت . پسره بی شعور دختره رو میندازه جلو که ارثتو بگیر از الان بعد اگه خونشو شمال تهران ببینی فکر مسکنی تو بهشت افتادی