2777
2789
عنوان

نزدیکی و پریود

| مشاهده متن کامل بحث + 436 بازدید | 25 پست
آهان خداروشکر خونریزی نبودهههه اگر دردت زیاده یا ادامه داره برو دکتر م

فدات.دیشب خیلی بود اما صب ک بیدار شدم خوب بودم الانم ی ذره رحمم تیر میکشه فقط شبیه وقتی ک میخوام پریود شم.این میتونه علائم بارداری باشه؟یا ممکنه پریودم جلو افتاده باشه؟

میشه برا تو دلیم یه صلوات بفرستی که سالم بیاد تو بغلم❤️امیدوارم این حس نصیب همه منتظرا بشه و شمایی که این متن رو میخونی به خواستت برسی

ببخش بهت پیام دادم نتونستم اسمتو تگ کنم ♥️🙏🏻خوشحال میشم بیاین ضرر نمیکنی🌸🌸🌸

فیلمو عکس غذاهام با دستور

ترفند خونه داری و فیلماش

تربیت فرزند تجربم و بازی♥️

عکسها و سوالای شما

پنجشنبه ها معرفی ماسک صورت🌺

https://eitaa.com/rozmareham

لینکو نگه دار بعد باز کردن بزن

برای سلامتی بچه هام دعا کنین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببخش بهت پیام دادم نتونستم اسمتو تگ کنم ♥️🙏🏻خوشحال میشم بیاین ضرر نمیکنی🌸🌸🌸 فیلمو عکس غذاهام ب ...

فدات عزیزم ممنون.حتما❤️🌷

میشه برا تو دلیم یه صلوات بفرستی که سالم بیاد تو بغلم❤️امیدوارم این حس نصیب همه منتظرا بشه و شمایی که این متن رو میخونی به خواستت برسی
حالت تهوعت از بین رفت؟ یکم تایم بده بلخره مشخص میشه🥹

ن هنوز دارم وقتی بوی چیزی رو حس میکنم البته بعضی چیزا وگرنه بوی ی سری چیزارو خیییییلی دوسدارم.امروزم بی بی زدم باز هاله افتاد ی خانومی گفت ممکنه هورمونات بهم ریخته باشع هاله برا اونه ممکنه؟

خط سی فورا بنفش شد اما تی زمان برد و خیلی کمرنگه.این درد رو دارم ممکنه پریود شم؟تو بارداری ممکنه از ...

عزیزم منم تقریبا علایم شمارو دارم ۱۱ روز مونده به موعدم اما بعد تخمکگذاریم که سونو تشخیص داد آزاد شده و تا خالا انگار تخمک آزاد نمیکردم شیش ماهه دردای تیر کشیدن دارم تخمدان چپم فقط که فولی هم همونجا بوده راه میرم مخصوصا

سردرد دارم خوابم میاد همش

عضله هام میگیره و پادردم دارم

عزیزم منم تقریبا علایم شمارو دارم ۱۱ روز مونده به موعدم اما بعد تخمکگذاریم که سونو تشخیص داد آزاد شد ...

میگم شاید لترازول مصرف کردم اینماه از اونه اما دکتر قطعا گفت تخمکت آزاد شده و مایع آزاد رویت شد داخل رحمم روز ۱۳

ممکنه علایم تخمک گذاری باشه

باردارم😍😍😍😍دوتا بی بی چک زدم دوتاشم خط پر رنگ افتاد ازمایشم دادم مثبت بود