2777
2789
عنوان

نزدیکی و پریود

436 بازدید | 25 پست

من اقدامم ۱۶ ماه پیش پریود شدم علائم دارم ۶روز تا پریودم مونده الان دردی شبیه پریود دارم ی خوردم بیشتر انگار با چاقو ب سمت راست شکمم ضربه میزنن.ممکنه باردار باشم؟میشه علائمتونو بگید؟ی بی بی هم دیشب زدم ک بعد ۸تا۱۰دیقه شایدم بیشتر هاله خییییلی کمرنگ انداخت اول ی هاله سفید بود دورش بنفش بعد شد بنفش اما کمرنگ

میشه برا تو دلیم یه صلوات بفرستی که سالم بیاد تو بغلم❤️امیدوارم این حس نصیب همه منتظرا بشه و شمایی که این متن رو میخونی به خواستت برسی
اگ دوخط رنگی شدن مثبتی دیگه بسلامتی

خط سی فورا بنفش شد اما تی زمان برد و خیلی کمرنگه.این درد رو دارم ممکنه پریود شم؟تو بارداری ممکنه از این دردا داشته باشم؟

میشه برا تو دلیم یه صلوات بفرستی که سالم بیاد تو بغلم❤️امیدوارم این حس نصیب همه منتظرا بشه و شمایی که این متن رو میخونی به خواستت برسی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره منم ازمایشم مثبت شده چند روزه دارم از دل درددپریود میمیرم رفتم دکتر گفت طبیعی

ینی ممکنه از اون باشه؟😍😍😍😍😍توروخدا راست میگی؟وای خداکنه.من پریودام ی هفته قبل شکمم ورم میکرد دردامم از ی شب قبل شروع میشد اما الان۵ روز مونده و درد خیلی شدید دارم رحمم و سمت راست شکمم محصوصا.دائم اوق میزنم ب بو حساسم و سر درد و سرگیجه دارم خیلی احساس خستگی میکنم و کف پام داغه.میترسم ک همش تلقین باشه

انشاله که هستی حتنا ازامایش خون بدهدمطمن بشی

اخه ۵ روزم مونده میگم بزارم اینم بگذره اگه نشدم اونوقت برم الکی امیدوار نشم و تهش هیچ

انشاله هستی سالم و سلانت

قربونت عزیزم سلامت باشی😘ممنون از کمکت

عزیزم حتما ازمایش بده بیبی چک خطا داره

منتظرم این ۴روزی ک مونده بگذره اگه نشدم اونوقت.ترشحات سفید دارم از چیه؟دیشبم تا صب دردی شبیه پریود اما شدیدتر بود

عزیزم اگر خونریزی داری و اینا از دکتر زنان مشاوره آنلاین بگیر سریع مطب رفتنم سخته من دوست خودم از ما ...

ن خون ریزی ندارم فقط ی ذره ترشح سفید داشتم و درد الانم حالت تهوع و بی حالی