2777
2789
عنوان

نزدیکی و پریود

436 بازدید | 25 پست

من اقدامم ۱۶ ماه پیش پریود شدم علائم دارم ۶روز تا پریودم مونده الان دردی شبیه پریود دارم ی خوردم بیشتر انگار با چاقو ب سمت راست شکمم ضربه میزنن.ممکنه باردار باشم؟میشه علائمتونو بگید؟ی بی بی هم دیشب زدم ک بعد ۸تا۱۰دیقه شایدم بیشتر هاله خییییلی کمرنگ انداخت اول ی هاله سفید بود دورش بنفش بعد شد بنفش اما کمرنگ

میشه برا تو دلیم یه صلوات بفرستی که سالم بیاد تو بغلم❤️امیدوارم این حس نصیب همه منتظرا بشه و شمایی که این متن رو میخونی به خواستت برسی
اگ دوخط رنگی شدن مثبتی دیگه بسلامتی

خط سی فورا بنفش شد اما تی زمان برد و خیلی کمرنگه.این درد رو دارم ممکنه پریود شم؟تو بارداری ممکنه از این دردا داشته باشم؟

میشه برا تو دلیم یه صلوات بفرستی که سالم بیاد تو بغلم❤️امیدوارم این حس نصیب همه منتظرا بشه و شمایی که این متن رو میخونی به خواستت برسی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره منم ازمایشم مثبت شده چند روزه دارم از دل درددپریود میمیرم رفتم دکتر گفت طبیعی

ینی ممکنه از اون باشه؟😍😍😍😍😍توروخدا راست میگی؟وای خداکنه.من پریودام ی هفته قبل شکمم ورم میکرد دردامم از ی شب قبل شروع میشد اما الان۵ روز مونده و درد خیلی شدید دارم رحمم و سمت راست شکمم محصوصا.دائم اوق میزنم ب بو حساسم و سر درد و سرگیجه دارم خیلی احساس خستگی میکنم و کف پام داغه.میترسم ک همش تلقین باشه

انشاله که هستی حتنا ازامایش خون بدهدمطمن بشی

اخه ۵ روزم مونده میگم بزارم اینم بگذره اگه نشدم اونوقت برم الکی امیدوار نشم و تهش هیچ

انشاله هستی سالم و سلانت

قربونت عزیزم سلامت باشی😘ممنون از کمکت

عزیزم حتما ازمایش بده بیبی چک خطا داره

منتظرم این ۴روزی ک مونده بگذره اگه نشدم اونوقت.ترشحات سفید دارم از چیه؟دیشبم تا صب دردی شبیه پریود اما شدیدتر بود

عزیزم اگر خونریزی داری و اینا از دکتر زنان مشاوره آنلاین بگیر سریع مطب رفتنم سخته من دوست خودم از ما ...

ن خون ریزی ندارم فقط ی ذره ترشح سفید داشتم و درد الانم حالت تهوع و بی حالی