2777
2789
عنوان

خیلی نگران پسرمم 😔دعا کنید خوب بشه

| مشاهده متن کامل بحث + 2054 بازدید | 139 پست
الرژیش کنترله . ریفلاکسش کی خوب شد ؟

رفلاکسش از وقتی شیر شبانه رو قطع کردم تقریبا بهتر شد و بعد از زمانی که شروع کردم بهش غذای خودمون رو دادن کاملا تحت کنترل بود و فقط زمانایی که نمیتونستم به تغذیش رسیدگی کنم بنا به شرایط سفر یا مهمونی برمیگشت تا حدود ۳سالگی رفلاکس رو داشت و بعد اوکی شد باید مثل کف دستت بدنش رو بشناسی ببینی چیا رو میخوره حالش بد میشه و اونا رو حذف کنی در مورد آلرژی هم دقیقا همینه میدونم چیا هستن و اگه تحت نظارتم نباشه باید دارو بخوره وگرنه اوکی هستش

زندگی ذره ی کاهیست که کوهش کردیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید باید دارو رفلاکسش عوض بشه ب پزشکش بگو ،اینترنتی با دکتر مقدادی مشورت کن

مقدادی ک اول میگ قطع شیر بعد هم باکلوفن. اما من میترسم باکلوفن بدم . دکتر خودشم گفت اگر بخوای دکترای دیگ میدن ولی من داروی دیگ به خصوص باکلوفن نمیدم چون تشنج میاره 

ممنون میشم در مواردی که تجربه دارید؛ با شرکت در تاپیک هام؛ کمکم کنید                                                 می‌گفت خدا هم كه باشی بندگانی هستند كه از تو ناراضی‌اند!🙃
با امپرازول و شیر خشک کنترله ؟

با امپرازول کم شده رفلاکس

ولی سری،پیش دکتر گفت خوب،شده امپرازول رو قطع کن. تا قطع کردیم علایم برگشت

خدای مهربونم خیلی خیلی دوست دارم ممنون برای تک تک معجزاتی که تو زندگیم میبینم. من یه زن سرحال و قوی هستم که تمام قد پای زندگیم ایستادم😍😍 تو من رو به جشن زندگی دعوت کردی و روا نیست که در این جشن لحظه ای ناشاد باشم
ببرش فوق تخصص گوارش کودکان دارو میده خوب میشه

بردمش

امپرازول که میخوره بهتره علایمش 

خدای مهربونم خیلی خیلی دوست دارم ممنون برای تک تک معجزاتی که تو زندگیم میبینم. من یه زن سرحال و قوی هستم که تمام قد پای زندگیم ایستادم😍😍 تو من رو به جشن زندگی دعوت کردی و روا نیست که در این جشن لحظه ای ناشاد باشم
با امپرازول کم شده رفلاکس ولی سری،پیش دکتر گفت خوب،شده امپرازول رو قطع کن. تا قطع کردیم علایم برگشت

ن قطع نکن تا دوسالگیش مرتب بده ،من ب پسرم تا سه سالگی مرتب داروشو میدادم

اسی اصلا نگران نباش دختر این حرفا چیه اسید معده واین چیزا . دختر منم تا یکسالگی رفلاکس پنهان داشت خرخر میکرد سینه اش اصلا دکتر داروهم نداد گف خودش خوب میشه . نوزادیشم که رفلاکس شدید داشت هرچی میخورد بالا میاورد ولی من انقدرررر شیرش. میدادم تو بغلم میگردوندمش خوب وزن میگرفت ماشالا

مملکتی زندگی میکنیم که خلاف عقیدشون نظربدی تعلیقی حتی از یه سایت . عزیز من احترام به عقاید زمانی ممکنه که عقاید شما  زور به کسی تحمیل نشده باشه 
این چه فکراییه عزیزم؟؟؟؟ پسرمنم داشت...تازه هیچکس نفهمید و دارو هم نخورد ولی هزچی بزرگتر شد بهتر شد

ن ببین اکثر نوزادان رفلاکس دارن 

اما بعضیا نیاز ب درمان دارن مخصوصا اگه با آلرژی همراه باشن

سلام خواهر.

با اتوبوس که میریم مسافرت شب به راننده اعتناد میکنیم که میخوابیم نه؟

حالا تو زندگی باید توکل کنیم به خدا و اعتماد کنیم

یک چله زیارت عاشورا بردارید به نیابت از شهدا هدیه کنید به امام حسین علیه السلام و از فردا هم شروع کنید

نیت اول هم سلامتی و فرج آقامون قرار بدید

شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که‌‌ میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

من شیرخشک ای آر دادم

و قرص فاموتد

شکرخدا تا یکسالگی خوب شد

اللّهم عجّل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)  ❤️السّلام علیک یا صاحب الزّمان ❤️برای سلامتی امام زمان صلوات🌹                     خدایا بیاد روزی که خونم کنار مسجد باشه و صدای اذان بپیچه تو خونم مخصوصا اذان صبح ماه رمضون و دعای سحر  بگو آمین💚💚من به آرزوم رسیدم درکمال ناباوری تقریبا یکماه بعد خرید خونه متوجه شدم نزدیک خونمون مسجد هست و من معجزه ی خدارا برای بار دیگر دیدم💚

مقدادی ک اول میگ قطع شیر بعد هم باکلوفن. اما من میترسم باکلوفن بدم . دکتر خودشم گفت اگر بخوای دکترای ...

😁من از دو ماهگی تا سه سالگی باکلوفن دادم ب پسرم، اصلااا نترس 

باکلوفن خییلی خوبه برا رفلاکس خییلی اصلا آب رو آتیش بود برا بچه من

اوووووو تاکجا رفتی دختر من بچم تا یه سالو یه ماهگیش هم رفلاکس داست و استفراغ زیادمیکرد دیگه خسته شده بودم از بس بشورم همه پتو و لباس و وسایل کثیفشو ولی خداروشکر خودبخودخوب شد 

❤️