2777
2789

خانوما پسرم ریفلاکس پنهان داره هشت ماهشه نکسیوم میخوره خیلی فایده نداره‌ دکتر میگ یکسال و نیمش بشه خوب میشه .آلرژی خفیف هم داره.

میترسم اسیده معده مریشو بسوزنه بعد زخم بشه بعد اتفاقاتی بدی براش بیفته همش فکرای بد میاد تو سرم چیکار کنم دارم دیوونه میشم 😭

ممنون میشم در مواردی که تجربه دارید؛ با شرکت در تاپیک هام؛ کمکم کنید                                                 می‌گفت خدا هم كه باشی بندگانی هستند كه از تو ناراضی‌اند!🙃
نگران نباش شیر چی میدی بهش

شیر خودم موفق نشدم شیمو قطع کنم 

ممنون میشم در مواردی که تجربه دارید؛ با شرکت در تاپیک هام؛ کمکم کنید                                                 می‌گفت خدا هم كه باشی بندگانی هستند كه از تو ناراضی‌اند!🙃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام جانم ببرش متخصص آلرژی کودک که خیالت راحت باشه

ترجیحا سن بالاو باتجربه باشه

تو نت سرچ کن 

چشم دعامیکنیم

اینکه اگر چشم آبی و یا مسیحی باشن ازشون دفاع کنیم ،  و اگر رنگین پوست باشن ، بگیم به ما چه ؟  نشونه با کلاسی نیست ،  نشونه زیر پا گذاشتن انسانیت هستش ...   #بخاطرکودکان‌ترسیده‌ی‌بی‌دفاع
سلام جانم ببرش متخصص آلرژی کودک  ترجیحا سن بالاو باتجربه باشه تو نت سرچ کن

بردم میگ تا یک‌سالگی خوب میشه به خاطر شکل معده باید دستگاه گوارشش تکامل پیدا کنه 

شیر خودم موفق نشدم شیمو قطع کنم 

وآسه همینه ک دارو زیاد تاثیر نداره

بچه ت آلرژی هم داره

پسر منم همینجوری بود

شیرمو ک کامل قطع کردم و شیر خشک مخصوص دادم و داروهای میدادم علائم رفلاکس کامل برطرف شدن

تا سه سالگی دارو خورد

وآسه همینه ک دارو زیاد تاثیر نداره بچه ت آلرژی هم داره پسر منم همینجوری بود شیرمو ک کامل قطع کردم ...

اره پسرم اصلا شیر خشک رژیمی نمیپذبره اگر قطع کنم مطمینم اونم نمیخوره . پسر شما ریفلاکس پنهان داشت ؟

علائمش چیه؟ نق میزنه بچه؟ پسرمن به شدت آرومه اصلا گریه نمیکنه ولی استفراغ میکنه میگم نکنه رفلاکس دار ...

تسنفراغ همون ریفلاکس دیگ منتهی از نوع آشکارش. مال پسر من پنهانه گلوشو میسوزونه نق میزنع و خواب آرومی نداره دائم ی چیزی میاد تو دهنش و درحال جویدنه. خس خس سینه داره 

منم پسرم رفلاکس و آلرژی داشت دکترش گفت تا ۵سالگی خوب میشه الان خوب شده ولی گاهی اوقات گوجه فرنگی که میخوره میفهمم آلرژیش خودشو نشون میده ولی مثل سابق نیست نگران نباش ببرش پیش متخصص آلرژی بفهم به چیا حساسیت داره پرهیز غذایی داشته باشه اوکی هست نگران نباش

زندگی ذره ی کاهیست که کوهش کردیم
اره پسرم اصلا شیر خشک رژیمی نمیپذبره اگر قطع کنم مطمینم اونم نمیخوره . پسر شما ریفلاکس پنهان داشت ؟

بله داشت

خوب پس رزیم آلرژی سفت و سخت بگیر خودت ک اونجوری خودت ضعیف میشی

هر جور شده شیر خشک رژیمی بهش بده 

منم پسرم رفلاکس و آلرژی داشت دکترش گفت تا ۵سالگی خوب میشه الان خوب شده ولی گاهی اوقات گوجه فرنگی که ...

الان چندسالشه؟پسر من چهارسالشه اما هنوزم آلرژی ب لبنیاتش خوب نشده،شما دارو دادین برا الرژی؟

رفلاکسش تا زمانی ک الرژیش رو کنترل نکنی هست 

اخه علایم الرژیش خیلی کنترله. نه بدنش دون میزنه نه اسهاله