2777
2789
عنوان

خیلی بدبختم من ....

| مشاهده متن کامل بحث + 393 بازدید | 20 پست
چرابیچاره ،بیچاره منم بیچاره بچه هامن یه شوهر کودن احمق نصیبم شدا هرچی برادرشه این برعکسسسسس اونه&nb ...

شاید داره تلاششو میکنه و نمیتونه دیگه 

لعنت به نرهای هولی که درخواست میدن 

انشالله خدا بزرگه عای عزیزم خیلی ناراحتم برات دلم گرفت بخدا درست میشه خودتو ناراحت نکن

چجوری درست میشه دلم خونه واسه بچه هام  برادرشوهرم ازهیچ خودشو به اینجا رسوند،شوهراحمق من به جای اینکه بره حمالی برادرش وتیکه تیکه پول بگیره نمیتونه یه وام بگیره خودش کارشورابندازه بقرآن شوهرمن اگه نبود به اینجانمیرسید ولی افسوس که از اعتمادبنفس کم فقط واسه اون حمالی میکنه اوناهم خودشونوواسه مامیگیرن ،ای خداکجایی پس؟اون جنم داره اعتمادبنفس وعزت نفس داره که شوهرمن هیچ کدومو نداره کاششش اینطور نبود وضعمون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاید داره تلاششو میکنه و نمیتونه دیگه 

نه بابا نهایت تلاشش حمالی وکارگریه ،به جای فکرشوبکاربندازه پول دربیاره مثل بدبختا داره حمالیمیکنه تا زن وبچه اون بیشترخودشونوواسمون بگیرن

هی روزگاررررر.منم چند روز پیش شوهرم بهم گفت به خواهر برادرام حسادت نکن.دلم تا اسمونا اتیش گرفت.غم دا ...

منم چندروزپیش گفتم وقتی آدم کارش فقط توی خونه پختن وشستن باشه ودلخوشیی نداشته باشه محبت ازبین میره ،وقتی برادرشوهرمو میبینم ازشوهرم متنفرترازقبل میشم

چجوری درست میشه دلم خونه واسه بچه هام  برادرشوهرم ازهیچ خودشو به اینجا رسوند،شوهراحمق من به جای ...

خب ببین بشین با شوهرت مفصل صحبت کن بگو دیگ نمیکشم نمیتونم تحمل کنم بزار مستقل شی از برادرت چمیدونم بقول خودتون وام بگیرید یه کار سرمایه و سود دار راه بندازین