2777
2789
عنوان

خیلی بدبختم من ....

393 بازدید | 20 پست

امروز خونه مادرشوهرمهمونی بودیم جاریم با ماشین شاسی بلند اومده بودن و ما چهارنفری با موتور همش دوتاجاری هستیم ولی اونا کجا ماکجااحساس میکنم همع دلشون واسم میسوزه  شوهرم کارگر شوهراونه خاک برسر سرمایه نداره جدابشه ،دلم واسه بچه هام میسوزه دختراون بادخترم هم سنه همش فخرفروشی میکنه به دخترم ،توروخدا دعاکنیدخدامعجزه کنه واسمون ،حسادت ندارم بهشا ولی دلم واسه خودمون میسوزه

الهی درکت میکنم هعی دنیا 

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزدلم انشالله ب امیدخدا این روزام میگذره یه روز میادش ک ب این روزات میخندی و خاطرن برات

خداازدهنت بشنوه ،شوهرم خیلی عزت نفسش پایینه،قبلا وضع ماهم خوب بود ولی بهم ریخت دیگه درست نشد

هی روزگاررررر.منم چند روز پیش شوهرم بهم گفت به خواهر برادرام حسادت نکن.دلم تا اسمونا اتیش گرفت.غم داره تو دلم هر کار میکنم دلم اروم نمیشه.من حیاط و خونه و ماشین و یک دویست و پنجاه تومنی طلاهام میشه با موتور.وای برادر شوهرامو خواهرشوهرام هر کدومشون سه چهار تا حیاط و ماشین و زمین و طلااااهاشون که نفری نزدیگ پونصد تومن دارنیک خواهر شوهرم یک ملیارد طلا داره بخدا.بخاطر همین شوهرم میگه حسادت نکن

خیییلیییی دوست دارم. خیلی. میمیرم براتتتت دوست دارم به کللل دنیا بفهمونم که چقد دوست دارم و برام عزیزی. از ته دلم عاشقانه دوست دارم. تا آخر دنیا دوست دارم.تا آخر آخره دنیا. دنیاها بیادو بره دوست دارم. . 
هی روزگاررررر.منم چند روز پیش شوهرم بهم گفت به خواهر برادرام حسادت نکن.دلم تا اسمونا اتیش گرفت.غم دا ...

لابد هی جلوش بروز میدی که بهت اینو میگه

بعدم اونا اون همه پول از کجا اوردن؟ 

💍♥ i said yes 

لابد هی جلوش بروز میدی که بهت اینو میگه بعدم اونا اون همه پول از کجا اوردن؟ 

نه بخدا اصلااااا.من حتی برا نون شبم موندم ولی بهش گوشه نرسوندم.همشون دو شغله هستن زناشونم کارمندن.ولی شوهر من نمیره شغل دوم جور کنه.فقط تیپ میزنه راه میره.

خیییلیییی دوست دارم. خیلی. میمیرم براتتتت دوست دارم به کللل دنیا بفهمونم که چقد دوست دارم و برام عزیزی. از ته دلم عاشقانه دوست دارم. تا آخر دنیا دوست دارم.تا آخر آخره دنیا. دنیاها بیادو بره دوست دارم. . 
خداازدهنت بشنوه ،شوهرم خیلی عزت نفسش پایینه،قبلا وضع ماهم خوب بود ولی بهم ریخت دیگه درست نشد

انشالله خدا بزرگه

عای عزیزم خیلی ناراحتم برات دلم گرفت بخدا درست میشه خودتو ناراحت نکن