2777
2789
عنوان

داستان زندگی

905 بازدید | 84 پست

سلام خانوما من متولد ۸۵ هستم امسال ک بیاد کلاس یازدهمم اخرای کلاس نهم ازدواج کردم ۴ ماه نامزد بودم تو تابستون و ۲۸ مهر عروسی کردم 

شوهرم با درس مخالفتی نداره ولی شهرستانیم نمیتونم برم هنرستان دنبال علاقه م بدم میاد از انسانی استعداد هم ندارم حفضیاتم خوب نیست 

شوهم متولد ۷۱ هست معتقده یه مانتو بخر یه سال بپو ش یه کفش بخز پاره شد دوباره بخر یه ساله زنشم یه جفت کفش خریدم مدرسه و مهمونی و بیرون همجا میپوشمش واقعا برای یه تازه عروس زشته 

من تو چمدونم ک اومدم خونه ام لباس زیر دوسه تا داشتم لباس نو نداشتم کهنه های قدیمم بود مامانم دستش تنگ بود ولی کم و بیش خرید برام ولی شوهرم خیلی تو خرید حساب و کتاب میکنه برام با خوردن و خوراکی هیچچچچچ مشکلی نداره  راهنماییم کنید پنج شنبه دوستم با شوهرش میان خونمون شومیز یا ساعت هیچی ندارم مانتو بیرونی بپوشم تو خونه ؟ طلا و زیور الات هیچی ندارم شوهرم برای عروسیم بدل خرید اونم جنس بد خرید ک سریع شکستن و سیاه شدن چیکار کنم.؟؟؟؟؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

لعنت ب شوهر خسیس دیروز رفتم بیرون ۸۰تومن یچیزی خریدم زنگ زد جیغ کشید سرم وفتی رسیدم خونه گفت من فک کردم چیز الکی خریدی برادهمین داد زدم تا شب گریه میکردم آخه من ۸۰تومن حقم نیست تو زندگی

سلام مانتو خوبه

حالا مگه برای دیدن طلاهات میاند خونه ات

راحت بگیر زندگی رو

مهم نیست که

من سالهاست انداختم تو بانک و طلا نمیندازم برامم حرف مردم مهم نیست اصلا

باطن مهمه نه ظاهر

غذای خوشمزه درست کن و باادب رفتارکن

درضمن بعد ازدواج زیاد رفیق بازی نکن

خیلی از رفیقا میرند تو جلد همسر حواست باشه

درحد تلفن باشه فقط

قبل ازدواج مگه وضع مالی واخلاق همسرت رو ندیدی ونشناختی

ازدواجت اجباری بود؟؟

شومیز بخر زشته با مانتو عادتش بده یه مقدار پول ماهیانه بهت بده برای خودت هرماه یه چیزی بخر

و توی همین سایت تاپیکهای دختر گرانبها و بانوآرتمیس رو بخون

مرد رو هرجوری عادت بدی به همون سمت حرکت میکنه

پس سعی کن با سیاست زندگیتو درست کنی

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵

وای چقدر ذوق کردم تو تایپیکم نظر دادید  تازه واردم 

ببینید من تو این مدت یبار برای نت ازش پول گرفتم اینسا مو بخاطر اینکه نت میخاست پاکید خونه بابام وای فای. داشتم اینجا هیجی 

من چند ماهه ارایشگاه نرفتم ابرو هام بد شده پر سیبیل و واقعا از خودم متنفر شدم ک چرا بهم پول نمیده  توقع داره من سالی یبار لباس بخرم و قاعن. باشم وصغ مالیشم بد نیست سه تا ماشین داره ولی داغون شدم یه وانت و یه پژو اردی و یه پیکان قراضه 

خونه ۵۰۰ متری داریم برا خودمونه تو شهرستان

سلام مانتو خوبه حالا مگه برای دیدن طلاهات میاند خونه ات راحت بگیر زندگی رو مهم نیست که من سالهاس ...

اجباری نبود گلم خودم خاستم تو عقد توقعی نداشتم چیزی نگفتم فکر کرده الانم باید همینجوری باشم رفیق باز نیستم اولین باره هم کلاسی دوران ابتداییمه برای اولین بار میان تو شهرستان غریب هیچکشو ندارم صبح تا شب تنها رفت و امد با خانواده همسر رو دوست ندارم وضع مالی شوهرم بد نیست دستش به دهنش میرسه بخاد جور کنه تو دو دیقه جور میکنه برام ولی توقع داره کم خرج باشم  و ۴ ماه عقد بودیم

وای چقدر ذوق کردم تو تایپیکم نظر دادید  تازه واردم  ببینید من تو این مدت یبار برای نت ازش ...

بیشترازچیزایی که نوشتیو کشیدم خیلی بدتر وبیشتر سر دوهزار تومن اعتبار اونم ماهی یبار هم باید اشکم درمیومد ببین چی کشیدم چندین سال طول کشید تا بالاخره درست شد اون درست شدولی من مریضی اعصاب گزفتم و مغزم ازکار افتاد باخونواده هاجدی صحبت کن اگه داره و نمیده

اگه هم نداره ماهی یه کم ازش بخا که بدعادت نشه ولی فشار نیاربهش

به کوچکی گناه نگاه نکن ؛بنگر چه کسی را نافرمانی میکنی...حسبی الله ونعم الوکیل...
وای چقدر ذوق کردم تو تایپیکم نظر دادید  تازه واردم  ببینید من تو این مدت یبار برای نت ازش ...

عزیزم طرفت خیلی خسیسه اگ چیزی نگی وسکوت کنی تااخرهمین وضعیتوداری بگومه مون دارم لباس نوندارم اصلاقانع نباش ازقدیم میگن زنی ک خرج داره عرج داره بزارعادتش بده برات خرج کند