2777
2789
عنوان

داستان زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 905 بازدید | 84 پست
اجباری نبود گلم خودم خاستم تو عقد توقعی نداشتم چیزی نگفتم فکر کرده الانم باید همینجوری باشم رفیق باز ...

خوب خودت تو عقد چیزی نگفتی کم توقع بودی چهارماه عادت کرده دیگه

خودت خواستی بری شهر غریب خودت انتخابش کردی عوارضش رو هم تحمل کن دیگه 

یاد بگیر چطوری باشوهر خسیس باید زندگی کرد

بروسرکار خرج خودت کن  این عوض نمیشه دیدم نمونه اش رو

حرص الکی هم نخور

خانوما شوهرم خوش اخلاقه  بیاد شام درست نکرده باشم چیزی نمیگه خونه نامرتب باشه چیزی نمیگه برم سومری هرچی بخام برا خودم بخرم خوراکی چیزی نمیگه  با اینکه اختلاف سنیمون زیاده ولی تو خونه شوخی میکنه هنش قلقلکم میده و باهام خوش رفتاره چون میدونه سنم هنوز کمه و درک میکنع 

ولی برای خرید لباس وو پول تو جیبی یکیم سختمه 

خب قیمتا بالاس چند وقت پیش قبل محرم شلوار و شال و یکم لباس تو خونه ای برام خرید بهش گفتم دوستم میاد لباس ندارم و اینا گف خریدم اونارو کافیه خب من با لباس زیرا بیام جلو مهمون؟؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم تو چجوری میگیری پول تو جیبی چجوری بگیرم چیکار کنم 

سنت کمه بایدتجربه کسب کنیدمن کل دوران عقد عروسیم بسیار رر قانع بودم اصلی خرجی براش نذاشتم ساده بودم اوناهم ازخداخاسته سواستفاده میکردن 8سال توخونه پدرشوهرم یک اتاق بودم ازبس کم توقع براومدم، دیدم اصلاپیشرفت نکردم هیچ کلی هم پسرفت کردم هیچی ن میخریدم، ن لباس ن وسیله هی میگفتم براروضمون خوب بشه اونوقت دیگه هیچی یهوهمه چی چندبرابر ودیدم اینجام گفتن فقط خرج بکن قناعت نکن،باچندتادوست درارتباط گرفتم وتجربه هاشون استفاده کردمالانم میرم بیرون میگم پول بریزبرام اولاقبول نمیکرداینقدرررباش صحبت کردم 

شوهرم از نظر خورد و خوراک کم نمیزاره یهو میبینی ۶ تا کیسه برنج میخره جنس خوب و همچی زیاد میگیره 

برای عید همه خانواده شو با خانواده مو دعوت کرد ۱۰ کلیون کباب داد. 

دیست و دلبازه ولی خودش همش میگه زن کم خرج دوس دارم

سنت کمه بایدتجربه کسب کنیدمن کل دوران عقد عروسیم بسیار رر قانع بودم اصلی خرجی براش نذاشتم ساده بودم ...

شوهر من سریع قانعم میکنه ک پول نیاز نداریدوو فلان منم نمیتونم چیزی بگم چجوری صحبت کنم