2777
2789

سلام. معمولا اولش کمرنگه.  من بار اول که بیبی چک زدم یه خط کمرنگ افتاد.  هنوزم بعضی وقتا همسرم به پسرم میگه یه خط کمرنگ😆😃

دوستان از غرفه من در با سلام دیدن کنید. پارسال غرفه زدم ولی فعال نبودم به خاطر همین فروش نداشتم. دوباره شروع کردم.  به امید خدا. گالری گنجینو 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام. معمولا اولش کمرنگه.  من بار اول که بیبی چک زدم یه خط کمرنگ افتاد.  هنوزم بعضی وقتا ه ...

😄😄 من تو این مورد اصلا صبور نیستم ۵ روز تازه مونده به موعدم اگه به من باشه هر روز بی بی چک میزنم

سلام. معمولا اولش کمرنگه.  من بار اول که بیبی چک زدم یه خط کمرنگ افتاد.  هنوزم بعضی وقتا ه ...

من اواخر بارداری کمی خونریزی کردم شبونه رفتیم سونوگرافی. اونجا گفتن جنین زنده پسر. هنوزم شوهرم گاهی بهش میگه جنین زنده پسر 

من اواخر بارداری کمی خونریزی کردم شبونه رفتیم سونوگرافی. اونجا گفتن جنین زنده پسر. هنوزم شوهرم گاهی ...

آره، منم دقیقا اون دو سه تا کلمه تو کل جواب سونو یادمه، جنین زنده پسر🤣🤣امیدورام هرکسی که تمایل داره حتما اون لحظه رو تجربه کنه

دوستان از غرفه من در با سلام دیدن کنید. پارسال غرفه زدم ولی فعال نبودم به خاطر همین فروش نداشتم. دوباره شروع کردم.  به امید خدا. گالری گنجینو