2777
2789
عنوان

کتک زدن بچع

| مشاهده متن کامل بحث + 2507 بازدید | 122 پست
میخورم قرص ولی اثر نداشت ترکش کردم یسره توهم میزدم حال بدی بود

دکترتو عوض کن 

فقطم دارو نیست

تغذیتم باید برسی تا بتونی دووم بیاری

اِگِگِگِگگگگ عَبِ زی✈️.     شما مخالف میکنید و من قار قار میشنوم، شما بی ادبی میکنید و من قار قار میشنوم، شما دشمنی میکنید و من قار قار میشنوم🙆🏻‍♀️

بخاطر افسردگی این حرف هارو میزنی لطفا برو دکتر کمکت کنه 

واسه تک‌تک لحظه‌هایی که می‌تونستی مثل خودشون جواب بدی،  دل بشکنی و بهشون بدی کنی، ولی نکردی، به خودت افتخار کن بقیه فکر کردن سکوت کردی چون جوابی نداشتی، اما تو سکوت کردی چون نمی‌تونی مثل اون آدما باشی. بحث، بحثِ اصالت و ریشه‌ست!.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اول اینکه افسردگی را درمان کن حتما...از هر فرصتی پیش میاد برای استراحت استفاده کن. برای کارهای خونه و اشپزی سخت نگیر. سعی کن از اطرافیان کمک بگیری. 

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 

آره زودتر طلاقتو بگیر شرت و از اون زندگی بکن و برو 

خدا جوابت و بده شیشه شیر و فشار میدی تو دهن نوزاد خدا نشناس میزنیش؟ الهی دست گیر روز قیامت نداشته باشی 

وقتی پر میکردی یاد این روزا نبودی

میدونم همه روزای سخت دارن ولی تو دیگه گندشو در اوردی 

بچه ت دلدرد کولیک داره درد داره که درد داره 

ماساژ نیاز تا بتونه دفعش کنه

ای بابا چقدر بد که همسرت اصلا همراهت نیست  بچه نمیخواست مگه؟؟؟ والا بچه رو بده بهش و بگو خست ...

اون بی پدر مادر خیلی بی خوابی فشارش اورد از چهل روزگی اورد گذاشت منو با بچه خونه مادرم گفت از آب گل در بیاد بیا

این حرکاتت حسات ممکنه خدایی نکرده باعث مرگ نوزادبشه یکم راجب مرگ ناگهانی نوزادبخون..برو پیش روانشناس داروبگیر بخاطرجفتتون

سلام به هرچیزی که به وقتش می آید..خدایاشکرت..💚
ازاولم نمیخاستم بچه ناخواسنه بود رفتم سقط غیر قانونی کنم باباش فهمید اومد دنبالم نذاشت

درکت می کنم خسته ای افسرده ای کمک نداری 

ولی تمام این مشکلات راه حل داره 

فقط باید دنبالش باشی درمان و نصفه نیمه رها نکنی

خواهر به این فکر کن که خودت خواستی این بچه بیاد، نزنش گناه داره

حق داری عزیزم افسردگی بعد زایمان خیلی بده، تو هم تنها

امیدوارم مشکلت حل شه

بدون تو دووم آوردم!همه نبودنتو به روم آوردن:)♡

با عرض خسته نباشید به استارتر محترم که از جون و دل مایه میزارن و به بچه محبت میکنن 

دوستان عزیز دیگه تا اعصاب و حوصله بچه ندارین نیارین که طفل 3  ماهه رو جوری بزنین که از گریه غش کنه مادر بودن فقط زاییدن نیست

مخالفا ریپ نزن که اعصاب دهن به دهن شدن با آدم بی فکر ندارم

به امید روزی که زنان و دختران کشورم بتونن به عقاید و پوشش هم دیگه احترام بزارن و به دور از تعصب های کور کورانه کنار هم با هر تفکر و سطح فکری در آرامش و شادی زندگی کنیم ❤️ ❤️لطفا امضامو بخون❤️ شادی به مردم سرزمینم خیلی میاد❤️ بفهمیم که تو قانون ایران داشتن شروط ضمن عقد برای یک زن از نون شب واجب‌تر و بازم بر اساس قانون ایران شما هر چقدر هم که مهریه داشته باشی نهایت سالی یه سکه هست آزادی خودتون رو به سالی یه سکه نفروشید 
ازاولم نمیخاستم بچه ناخواسنه بود رفتم سقط غیر قانونی کنم باباش فهمید اومد دنبالم نذاشت

درکت می کنم عزیزم. من همه لحظه های تو رو داشتم. با مرد بیشعور و نفهم و دو تا بچه کوچیک و افسردگی شدید.‌ من با یه نسخه خوب شدم. انجام میدی؟؟؟دنبال درمان هستی؟؟؟

بچه سه ماهه وحشیه؟از کجا اون وقت متوجه شدی

بچه سه ماهه خوب نا آروم دیگه

برو دکتر روانپزشک دارو بهت بده هم زمان پیش روانشناس هم برو،مشکل از خودته بچت چیزیش نیست بچت طبیعیه تو غیر نرمالی

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود