2777
2789
عنوان

حس ششمی بیاد 🙏🏻🙏🏻

| مشاهده متن کامل بحث + 421 بازدید | 95 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آدم بی حوصله ای هستی، نمیتونی یه چیزو کامل دنبال کنی 

میشه منم جواب بدی؟ 

خیانت میکنه؟ ا ته دلش دوسم داره؟ بهم میرسیم؟؟ 

‌‌دِ حس هیچی نی، تا ایچه هَم وِه قین سِرع اوماییمَه‌..💔🫠ایــــرانم🖤هر چه امروز کشور ما دارد و هرچه در آینده بدست بیاورد به برکت خون این شهیدان است.   هرجا برم، هرجا بری، فرقی نداره، قلبم نمیتونه تورو تنها بزارههه🫠 هرجا برم، هرجا بری، یاد توعم من🫠                     پیرم کردی اسمو و قدت:)👩🏻‍🦯

بالای صفحه زده ۳تا پیام  ولی وقتی روشن میزنم چیزی نمیاد

نوشتم که دخترا، طرف مقابلشونو با مقیاس پدرشون انتخاب میکنن، سعی میکنن مقایسه کنن با پدر یعنی یا دنبال کسی هستن که شبیه پدرشون باشه یا اصلاااا نباشه و این اتفاق توی ناخودآگاهشون میفته، و معمولا یه کسی انتخاب میکنن شبیه پدرشون چون ذهن ناخودآگاه همیشه دنبال یک چیز اشنا یا راه میانبر میگرده، ممکنه یک شخصو ببینی و ازش خوشت بیاد فقط چون ذهن ناخوداگاهت تشخیص داده این ادم یک خصلت از خصوصیات پدرتو یا حتی برادرتو داره 

نوشتم که دخترا، طرف مقابلشونو با مقیاس پدرشون انتخاب میکنن، سعی میکنن مقایسه کنن با پدر یعنی یا دنبا ...

درسته 

واقعا توی این موضوعات گیج میشم

قد168🤸‍♀️وزن شروع75😬وزن الان 64😌وزن هدفم 60کیلو گرم😍خدای بزرگ و مهربون سپاسگزارم🙏🙏

این اتفاق بدون اینکه خودت بدونی و خبر داشته باشی میفته، بخاطر همینه اکثر کسایی ک جدا میشن باز یه انتخاب بد دیگه میکنن، انتخاب باید از روی آگاهی باشه، نباید بذاری احساست تصمیم بگیره چون احساس از روی ناخودآگاه نشات میگیره، یه موقع میبینی یکی به دلت نشست بدون اینکه خودت بدونی چرا، چون ذهن ناآگاهت اونو اشنا دونسته باهاش احساس راحتی کرده و انتخابش کرده

درسته  واقعا توی این موضوعات گیج میشم

انتخابات تا حالا از روی آگاهی نبوده، سعی کن تو انتخابهای بعد بری پیش مشاور تا ازتون تست شخصیت بگیره، و تصمیم بگیره ب درد هم میخورین یا نه

این اتفاق بدون اینکه خودت بدونی و خبر داشته باشی میفته، بخاطر همینه اکثر کسایی ک جدا میشن باز یه انت ...

و من بیشعور از کسایی خوشم میاد که مغرورن

قد168🤸‍♀️وزن شروع75😬وزن الان 64😌وزن هدفم 60کیلو گرم😍خدای بزرگ و مهربون سپاسگزارم🙏🙏
انتخابات تا حالا از روی آگاهی نبوده، سعی کن تو انتخابهای بعد بری پیش مشاور تا ازتون تست شخصیت بگیرهذ ...

والا پسرا اینجور چیزا رو قبول نمیکنن 

میگن مگه می‌خوایم ازدواج کنیم 

خوبذحتما ذهن ناخودآگاهت تو میکشونه دنبال این آدما، اگه با عقل تصمیم بگیری دیگه یک انتخاب تکراری نمیک ...

درسته 

مخصوصا خودمم برون گرا هستم سخته کنار اینجور ادما

حالا برای ازدواجت، ان شالله اگه با کسی قصد ازدواج داشتی حتما مشاوره قبل ازدواج برید

چشم عزیزم حتما 

ممنون که راهنمایی کردی 

میگم اون ترسی که گفتی دارم بنظرت چیه