2777
2789
عنوان

حس ششمی بیاد 🙏🏻🙏🏻

| مشاهده متن کامل بحث + 421 بازدید | 95 پست
ترس از دست دادن، و ترس دوست داشته نشدن

آره دقیقااا همیشه شک دارم که دیگران منو دوست دارن یانه 

چجوری رفع میشه ؟

قد168🤸‍♀️وزن شروع75😬وزن الان 64😌وزن هدفم 60کیلو گرم😍خدای بزرگ و مهربون سپاسگزارم🙏🙏

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بیشتر مشکلت برمیگرده به نداشتن عزت نفس، شما عزت نفس پایینی داری، در مرحله اول این خودتی که خودتو قبول نداری و احساس کمبود میکنی، تا خودت نتونی خودتو هر جور ک هستی بپذیری این حست برطرف نمیشه

تا حالا کسی رو که خیلی دوسش داشتی رو از دست دادی؟؟؟ 

آره خب واسه همه پیش میاد با دوستشون قهر کنند یا مثلا نامزدیم که بهم خورد (البته خودم بهم زدم چون فکر میکردم وفادار نیست بهم )یا پسر عموم که مثل برادرم بود مرد 

ولی به نظرم ریشش از اینه که وقتی۴سالم بود برادرم دنیا اومد و خیلی سخته شد 

وقتی هم کلاس اول تا سوم ابتدایی بودم هیچ دوستی نداشتم 

قد168🤸‍♀️وزن شروع75😬وزن الان 64😌وزن هدفم 60کیلو گرم😍خدای بزرگ و مهربون سپاسگزارم🙏🙏
بیشتر مشکلت برمیگرده به نداشتن عزت نفس، شما عزت نفس پایینی داری، در مرحله اول این خودتی که خودتو قبو ...

به نظرتون چجوری درست میشه ؟

آره خب واسه همه پیش میاد با دوستشون قهر کنند یا مثلا نامزدیم که بهم خورد (البته خودم بهم زدم چون فکر ...

ریشه حس از دست دادنت برمیگرده به اینکه کسی رو ک خیلی دوست داشتی از دست دادی، حالا این از دست دادن میتونه جدایی باشه یا فوت کسی ک دوسش داری، و ریشه عزت نفس پایینت برمیگرده به برادرت شاید با اودن اون توجه ها بشما کنر شده باشه، این حس که ممکنه هر کی بیاد تو زندکیتو از دست بدی میشه طرحواره رها شدگی، فکر میکنی هر کی بیاد تو زندگیت ولت میکنه و میره و همین فکر باعث میشه ک اون اتفاق بیفته

ریشه حس از دست دادنت برمیگرده به اینکه کسی رو ک خیلی دوست داشتی از دست دادی، حالا این از دست دادن می ...

کلا وقتی بچه بودم همش مامانم به من میگفت تو بزرگتری تو باید گذشت کنی 

اگه بتونی بری چند جلسه مشاوره خیلی عالیه اگه شرایطش رو نداری کتابهایی راجع ب عزت نفس تهیه کن و بخون

مشاوره هم میرفتم ولی خیلی بدردم نخورد 

باید یک مشاوره حرفه ای پیدا کنم 

بیشتر مشکلت برمیگرده به نداشتن عزت نفس، شما عزت نفس پایینی داری، در مرحله اول این خودتی که خودتو قبو ...

گلم چرا همیشه خسته وکسلم.روزیم خیلی کمه بااینکه تلاش میکنم.هم من هم شوهرم

➖⃟●━━━━ ᵍᵒᵈ ᶤᶳ ᵉᶰᵒᵘᵍʰ ─ تنها خدا کافیست🦋
گلم چرا همیشه خسته وکسلم.روزیم خیلی کمه بااینکه تلاش میکنم.هم من هم شوهرم

خستگی دلایلی زیادی میتونه داشته باشه، اگه کم خونی ک اونو برطرف کن اگه نه یه نوروبین و ب کمپلکس بزن خیلی تاثیر داره، یه چیز دیگه ام اینکه وقتی غسل واجب گردنت باشه هم کسل و خسته میشی هم روزی کم میشه اینم توجه داشته باش همیشه

خستگی دلایلی زیادی میتونه داشته باشه، اگه کم خونی ک اونو برطرف کن اگه نه یه نوروبین و ب کمپلکس بزن خ ...

عزیزم غسل به هیچ وجه گردنم نیست خودم حساسم خیلی

➖⃟●━━━━ ᵍᵒᵈ ᶤᶳ ᵉᶰᵒᵘᵍʰ ─ تنها خدا کافیست🦋