2777
2789
عنوان

حس ششمی بیاد 🙏🏻🙏🏻

| مشاهده متن کامل بحث + 421 بازدید | 95 پست
باید ذهنتو کامل بشناسی، ببین ازت سوال میپرسم دقیق جواب بده تا حالا با چند نفر رفتی توی رابطه؟ 

یک نامزدی و با دونفر رفتم توی رابطه 

ولی دیت اول زیاد رفتم که جور نشده

قد168🤸‍♀️وزن شروع75😬وزن الان 64😌وزن هدفم 60کیلو گرم😍خدای بزرگ و مهربون سپاسگزارم🙏🙏

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بدترین خصلتی که پدرت داره و بدت میاد چیه؟ 

یکم پر حرفه و اینکه 

خیلی مهربونه ولی وقتی عصبانی بشه غیر قابل کنترله

قد168🤸‍♀️وزن شروع75😬وزن الان 64😌وزن هدفم 60کیلو گرم😍خدای بزرگ و مهربون سپاسگزارم🙏🙏
من دارم مشکلتو ریشه یابی میکنم پس درست و دقیق جواب بده 

بزار درخواست دوستی بدم بهت اونجا پیام بدیم 

خب حالا اونا که نامزد کردی و یا رفتی تو رابطه، این رفتارهای پدرتو داشتن؟؟ 

نه اگه طرف پر حرف و گیر باشه سریع میام بیرون

من بیشتر میرم سراغ درون گراها 

عزیزم خواهشا میشه بگی حسش بهم چیه؟

اگه اینو دیدی یه صلوات برای خوشبختیم و موفقیتم بفرست اگه فرستادی بگو تا منم سر نماز دعات کنم❤️   ۱۴۰۲/۵/۲5خدایاشکرت  خدا بهم یکی از شیرین ترین آرز هامو داد :) و اما همیشگی نبود.  تو رو از خدا طلب کردم اگه قسمتم نیستی حکمتشو شکر🙂 اگر دلتنگی و غمگین  خوشحال میشم منو قابل بدونی برای آرامشت ( یس ) بخونم و شما برای ارامشم دعا کنی 💙 
میشه منم بگی حست میگ کی ازدواج میکنم و حروف اسم طرف چیه

عزیزم لطفاً خودتون تایپیک جدا بزنید ممنون

لطفا خانم  ممنون میشم خودتون تایپیک جدا بزنید

وا😐

اگه اینو دیدی یه صلوات برای خوشبختیم و موفقیتم بفرست اگه فرستادی بگو تا منم سر نماز دعات کنم❤️   ۱۴۰۲/۵/۲5خدایاشکرت  خدا بهم یکی از شیرین ترین آرز هامو داد :) و اما همیشگی نبود.  تو رو از خدا طلب کردم اگه قسمتم نیستی حکمتشو شکر🙂 اگر دلتنگی و غمگین  خوشحال میشم منو قابل بدونی برای آرامشت ( یس ) بخونم و شما برای ارامشم دعا کنی 💙 

قسمت پیام ها برام باز نمیشه 😑