2777
2789
عنوان

قبول دارین دنیا دار مکافات نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 1422 بازدید | 90 پست
منم قبول نداشتم تجربم بیشتر شد فهمیدم هیییچ عدالای درکار نیست اگه نگن عدالت پس اون ادمای مظلوم دلشون ...

من بر عکس شما  اول قبول نداشتم همیشه میگفتم ظالم سالمه

اما با گذشت زمان با چشم خودم دیدم ظالم تو دنیا تقاص پس میده  

برای سلامتی نی نیم یه صلوات میفرستید؟دعا کنید این بچم  سالم بدنیا بیاد،اگر دلت گرفته اگر حاجتی داری بگو برای حاجترواییت صلوات بفرستم 😍 ولی یکی حرف قشنگی زد: بگو خدایا اصلاً اگه مانع ظهور منم منو بردار  ولی مهدی فاطمه(عج) رو بیار..  بعضی کاربرا تو این سایت فرشته اند ،فرشته هایی ک خدا اونا رو تو زمین خلقت کرده برای آرامش دل بقیه آدما از بس مهربون و دلسوز و صبورن ،خدایا خودت بهترین جایگاه دنیایی و آخرتی رو بهشون بده😍 چند تا سقط داشتم برا مادر شدنم دعا کنید روزی ک مادر بشم به نیت حاجتروایی تمام اعضای نی نی سایت روزه میگیرم😍😍 خدایا یعنی میشه به منم بچه سالم و صالح هدیه بدی😭😭😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

البته صبر خدا زیاده و برنامه اش با ما فرق داره ، اما در کل برای همه ی ادمها یا همه ی اعمال دار مکافا ...

نمیدونم صبر خدا زیاده صبر ما چقدر باید زیاد باشه و ظرفیت خیلی چیزارو همین دنیا داره ولی اجرایی نمیشه

یه صلوات مهمونم کن با دل پاکت
ولی اگه یکی براش بد پیش بیاد و بدی هم کرده باشه میگیم دنیا دار مکافات هست خیلی هام بدی کردن ولی بد ...

دقیقا 

آدما اتفاقا رو اونجور که دلشون میخواد تعبیر  و تفسیر میکنن 

اگر یه آدم خوب اتفاقی براش بیوفته میگن داره امتحان پس میده و آزمون الهیه 

حالا اگه همین اتفاق برای یه آدم بد بیوفته میگن داره تاوان میده و کارما پس میده 

مثل سریالای قدیمی  تلویزیون که میخواستن نشون بدن یکی تاوان میده تصادف میکرد فلج میشد بعضیا هم همینقدر تصوراتشون ساده و بچگانه هست 

🚫 متاهلم و اون مردای قرمساقی که درخواست دوستی بفرستن رو گزارش میدم تعلیق شن پس غلط زیادی نکنید و درخواست دوستی نفرستید 🚫

من اگه بخوام اونایی که بهم بد کردن مثه خودم دیقن عین خودم خدا براشون جبران کنه چی من اگه نخوام خدا ع ...

نمیدونم عزیزم

ولی برای خودم کسی که بدی بهم کرد ، همون بدی خیلی شدیدتر به سرش اومد

البته اینجور افراد درس عبرت نمیگیرن و ربطش میدن به چیز دیگه

🇮🇷❤️ یکی از اصول اسلام عدالته، اگه مثلا ۴ همسری رو قبول نداشته باشی از دین خارج نشدی (ادامه آيه مد نظر گفته شده، نمی‌تونید عدالت برقرار کنید و به یه همسر اکتفا کنید وگرنه جز کافران هستید)👈 روشنفکرنماها معتقدن امر به معروف یعنی فضولی! ولی خودشون صبح تا شب در حال تلاشن که دیگران رو به کاری که از نظر اونها درسته هدایت کنن و در پی آزاد کردن نادانها هستن (انسانیت و خودخواهی یه جا جمع نمیشن!)👈 خدایا هزاااااااران بار شکرت 

ولی اگه یکی براش بد پیش بیاد و بدی هم کرده باشه میگیم دنیا دار مکافات هست خیلی هام بدی کردن ولی بد ...

دقیقا

مثلا یه ظالم تصادف کنه داغون شه همه میگن عهه ببین خدا سزاشو داد،بعد یه ادم مظلوم تصادف کنه داغون شه میگن هرکی در این بزم مقرب تر است جام بلا بیشترش میدهند

یه سریا خودشونم نمیدونن ب چی اعتقاد دارن

هر دفعه یچی

درصورتی که ب نظر من این اتفاقات طبیعی برای همه میوفته

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم
قبول دارم  آدمای خودخواه خیلی موفق تر و خوشبخت تر از آدمایی هستن که وجدان دارن و به عواقب کارا ...

دقیقاااا من اطرفم کسی هست که فقط و فقطط خودش براش مهمه حتی بچه هاشم براش اهمیت ندارن و قشنگ دل هزارااان نفرو شکسته تو زندگیش الانم پیر شده و تو کل زندگیش هیشکی حتی از گل پایین تر بهش نگفته پولشم از پارو بالا میره

کسی تقاص پس نمیده خودتون بزنین دهنشو سرویس کنین

همین ما مثه ترسوها نشستیم منتظریم عدالت دنیا براش اجرا شه درصورتیکه نیست وجود نداره ازین به بعد منتظر نمیشینم

نه اصلا

یکی از فامیلام یه کلاهبردار واقعی بود از ۲۴ساعت ۳۰ ساعتشو درحال دویدن دنبال پول بود ولی همیشهههههه ندار و بدبخت و بی پولع

یع بچه خیلیییییییی نااهل و لات داره که خون به دلشون کرده از ی طرفم بی پولی همشونو دیوونه کرده 

اصلا همیشه تو ذهن و درونشون یه آتیش حسادت و ... هست

خلاصع اوضاعشون داااااغون

آدما تو تاریکی از تنهایی نمیترسن ازینکه تنها نباشن میترسن:)
50 50 هستم روی این موضوع گاهی تاوان میدن گاهی نه

اون علت ۵۰ ۵۰ بودن اینه که حوادث تلخ بالاخره امکان افتادنش واسه هرکسی هست و ما برحسب همین مسئله به حساب کارما میذاریم

اصلا اینجوری نیس  مامان بزرگو عمم بهم تهمت زدن دقیقا 9ماه و چهار روز بعد همون بلاها سرشون اوم ...

ی زنی بودهرکی میدیدمشکل بارداری داره میخندید می‌گفت ولش میکنن سرش هوومیارن کلی مسخره میکرداخرش توکوچه پسرش زیرماشین جلوچشش له شدودیگه هیچ موقع بچه دارنشدالان سرخودش هووآوردن

Dunyada olumden baskasi yalan