2777
2789
عنوان

قبول دارین دنیا دار مکافات نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 1422 بازدید | 90 پست

عقیدم اینه بازتاب هر جوری ک باشیم رو تجربه میکنیم 

پسری میتونه اینقدر بهت توجه کنه که همه فک کنن دوست داره ولی از اون طرف دوست دختر و حتی زن هم داشته باشه، بعضی وقت ها بخاطر تقویت اعتماد به نفس شون دست به هرکاری میزنن 🚶‍♀️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

50 50 هستم روی این موضوع

گاهی تاوان میدن گاهی نه

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
ولی اگه یکی براش بد پیش بیاد و بدی هم کرده باشه میگیم دنیا دار مکافات هست خیلی هام بدی کردن ولی بد ...

دقیقا یکی هست حق چند میلیاردی منو خورد یه ابم روش الان خارج عشق و حال میکنه

یه صلوات مهمونم کن با دل پاکت

اصلا اینجوری نیس 

مامان بزرگو عمم بهم تهمت زدن

دقیقا 9ماه و چهار روز بعد همون بلاها سرشون اومد

«پرسیدند:آیا‌ او را در حدِ مرگ دوست داری؟        گفتم:بالای قبرم از او صحبت کن و ببین چطور مرا زنده می کند...🌱🤍»                                                                «چگونه می‌شود به شاخه‌ی شکسته فَهماند که باد عذر خواهی کرده است...؟❤️‍🩹»                                                    #محمود_درویش🌱💎

استاتر شرمندتم

دو تا تاپیک قبلیم ختم صلوات گذاشتم واسه بیماری که مرگ مغزی شده تروخدت خانوما پر بازدیدش کنید تروخدا پر بازدید بشه زودتر صلوات ها فرستاده میشه خواهش میکنم ازتون

سلام بارانا هسدم>✌🏻 عشق‌ رو با تموم سلول های بدنم درک کردم‌چطور میتونی به اونی که بهتون وفاداره خیانت کنید؟1401/9/19‌ زندگیم با وجودت به طور قشنگی تغییر کرد من شدم اون دختری که تو خواستیمن تشنه محبتاتم.تشنه شنیدن خنده هات.تشنه جان‌دل گفتنات.تشنه شنیدن صدات.تشنه دیدن چهره‌ات.  عشق"خیلی فراتر از این حرفاست در کنار همچی انقدر خاطره و زیبایی داره که از نظر من قابل بیان نیست به طور قشنگی تغییر کردیم💌❕️اونی که فراموشش کردی عشقت نبود🫂🙂
هرکی در حق من بدترین کاراروهم کرد هیچ تاوانی ندید اطرافمم میبینم گردن اون ادمای ظالم کلفت تر میشه

صبورباش گلم اگه واقعاظلمی درحقت کرده باشن خداازشون نمی‌گذره مگراینکه مقصرخودت باشی. 

قاضی خداس گاهی کرده های خودمون یادمون می‌ره ب حق باشه درجاخرشومیگیره بارهادیدم

Dunyada olumden baskasi yalan
اگه قرار باشه تاوان همه گناهان رو همین دنیا بدیم دیگه بهشت و جهنم چه معنی داره

من اگه بخوام اونایی که بهم بد کردن مثه خودم دیقن عین خودم خدا براشون جبران کنه چی من اگه نخوام خدا عدالتو تو اون دنیا اجرا کنه چی

یه صلوات مهمونم کن با دل پاکت