2777
2789
عنوان

بنظرتون همچین مردی تغییر میکن؟؟

199 بازدید | 11 پست

سلام بچه ها .یکی از فامیلهای شوهرم اومده خاستگاری برادرزاده ام .پسر خوبیه و ازش شناخت دارن فقط من قبلا تو جمع خانواده شوهرم شنیدم خخیلی خیلی به مادرش وابسته است یعنی تاحدی که مادر بره مهمونی این به سختی میزاره شب بمون .شب موند ۷صبح پشت در ببرش خونه. بهتر بگم بچه ننه که میگیم  .بعضیا میگن زن بگیره دیگه دور اون و وابستگی اش کم میشه ولی دیدم اینجا یسری میگن نه حالا نظرتون؟

نه ممکنه تغییر نکنه 

شاید به نظر برسه پادشاه،پادشاهی کند ،اما دراصل این ملکه است که هیئت مدیره رو اداره میکنه 😎          من میتوانم غرش سکوت یک زن را بشنوم (توماس سانکارا )      فمینسم مربوط به قوی تر کردن زنان نمیباشد زنان از قبل قدرتمند بوده اند این درباره تغییر برداشت جهانی درباره قدرت میباشد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من که هر چقدر مرد مامانی دیدم درست نشدن  تازه بعد از ازدواج بیشتر از تایم مجردیش خونه مامانش ب ...

اینا بقیه پسرها رفتن برای خودشون این داره بالای خونه باباش میسازه اونجا زندگی کنن

اینا بقیه پسرها رفتن برای خودشون این داره بالای خونه باباش میسازه اونجا زندگی کنن

دیگه بدتر 🚶

بعد یه مشکلی هم که هست بعدا هر مسئله ای بینشون پیش بیاد هی خانواده شوهرت میخان تورو مقصر نشون بدن و تورو درگیر ماجرا کنن

پس تا جایی که میشه به نظرم باید از وصلت مجدد با خانواده همسر خود داری کرد