2777
2789
اون پسره خودشم مجال اشنایی نداد انگار دنبالش کردن  منم نمیخواستم که اینجوری بشه

تجربه میگه اگه الان اینقد حس منفی داری بهش هیچ وقت عاشقش نخواهی شد... زندگی بدون عشق هم فایده نداره... سعی کن یه دلیل قانع کننده پیدا کنی توافقی طلاق بگیری 

... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه رابطه نداشتم

عالی پس راحت میتونی جدا بشی 

عزیزم زندگی شوخی نیس که بگی حالا برم زیر یه سقف شاید درس بشه بعد دوباره ی ی حالا یه شکم برام عاشقش میشم الان بشن قشنگ با یارو حرف بزن بگو نمیخوام اذیت هم نکنیم جدا بشیم 

جلو خانواده ات هم محکم وایسا 

الان اگه هیچی نگی و بشینی سر این زندگی بدون عشق بخاطراونا 

فردا نمیان ازت تشکر کنن که تحمل کردی مثله الان برمیگردن میگن میخواستی پافشاری کنی که طلاق میخوای تا ما باور کنیم 

به امید روزی که زنان و دختران کشورم بتونن به عقاید و پوشش هم دیگه احترام بزارن و به دور از تعصب های کور کورانه کنار هم با هر تفکر و سطح فکری در آرامش و شادی زندگی کنیم ❤️ ❤️لطفا امضامو بخون❤️ شادی به مردم سرزمینم خیلی میاد❤️ بفهمیم که تو قانون ایران داشتن شروط ضمن عقد برای یک زن از نون شب واجب‌تر و بازم بر اساس قانون ایران شما هر چقدر هم که مهریه داشته باشی نهایت سالی یه سکه هست آزادی خودتون رو به سالی یه سکه نفروشید 
عالی پس راحت میتونی جدا بشی  عزیزم زندگی شوخی نیس که بگی حالا برم زیر یه سقف شاید درس بشه بعد ...

اره اگر برم زیر یه سقف بمیرمم دیگه طلاق نمیدن 

تازه اونموقع هم شانسی برای ازدواج خوب نخواهم داشت

اره اگر برم زیر یه سقف بمیرمم دیگه طلاق نمیدن  تازه اونموقع هم شانسی برای ازدواج خوب نخواهم دا ...

دقیقا الان میتونی راحت اسمش از شناسنامه پاک کنی 

تو این مدت خر نشی رابطه برقرار کنی هااا 

اگه باکره باشی راحت تر میتونی طلاق بگیری

به امید روزی که زنان و دختران کشورم بتونن به عقاید و پوشش هم دیگه احترام بزارن و به دور از تعصب های کور کورانه کنار هم با هر تفکر و سطح فکری در آرامش و شادی زندگی کنیم ❤️ ❤️لطفا امضامو بخون❤️ شادی به مردم سرزمینم خیلی میاد❤️ بفهمیم که تو قانون ایران داشتن شروط ضمن عقد برای یک زن از نون شب واجب‌تر و بازم بر اساس قانون ایران شما هر چقدر هم که مهریه داشته باشی نهایت سالی یه سکه هست آزادی خودتون رو به سالی یه سکه نفروشید 
قیافه و ظاهرش چون دوسش ندارم  چون اشتباهمو یادم میاره که قبولش کردم

با خودش صحبت نکردی؟

اگه آدم منطقی باشه قبول میکنه 

صد در صد هیچ پسری دلش نمیخواد وارد زندگی بشه که عشق توش نیست

✍ آمین شود هر آنچه میپنداری ... 💫
بخدا من قبل عقد هم بهشون گفتم نمیخوامش میگن تو زیاد پافشاری نکردی که نمیخوامش شما من رو ترسوندین میگ ...

خب چرانمیخوای از چه لحاظ دوسش نداری؟؟قیافه اخلاق ؟؟چیشو

خدایاشکرت واسه همه چی♥️🌹💕❤️

من در جریان تاپیک هات هستم‌.‌جدا شو . چیزی بهتر نمیشه هیچ روز به روز بدتر میشه . به قول هلاکویی از از ظاهرش خوشتون بیاد عادی میشه .ظاهرشو دوست نداشته باشی چیزی عادی نمیشه با گذر زمان