2777
2789
چحوری یعنی حالت بد میشه؟بد تیپ و قیافه اس؟بد اخلاقه؟از چه لحاظ ازش خوشت نمیاد

کلا از اول به دلم ننشسته بود 

بد تیپ قد کوتاس لاغره 

گفتن نه عادی میشه

خوب میشه هیچی خوب نشد😭😭😭

فقط من درد کشیدم 

قیافه اش عادیه

بخدا من قبل عقد هم بهشون گفتم نمیخوامش میگن تو زیاد پافشاری نکردی که نمیخوامش شما من رو ترسوندین میگ ...

چقد شرایطت مث گذشته منه

قبل خواساگاری بابام میگف اگه ایو‌ قبول نکنی گیر معتاد بیفتی

منم اون یار شیرین منم اون یار با ناز

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

از لحاظ روانی فشار میوردن  الان میگن ما که اجبارت نکردیم  💔💔

من تو آشنایی به پسره یچیزایی گفتم پشیمون شدن رفتن 

بابام دیگه جرئت نمیکنه ازینکارا کنه 😂🥲

منم اون یار شیرین منم اون یار با ناز
قبل عقد من گفتم ایشون رو دوست ندارم مخالفم بودم کوتاه اومدم بعد عقد حالم افتضاح شد پیشش حالم بد میشه ...

دلیل اینکه حالت بد میشه چیه؟

قیافش؟ ظاهرش ؟‌یا ....

مشاوره نرفتی؟

✍ آمین شود هر آنچه میپنداری ... 💫
شغلش چیه پول داره اخلاقش چی اون دوستت داره

پولدار نیست 

اخلاقشم بد و خوب داره 

ولی رفتار از رو تعصب داره 

مهربونه 

دست و دلبازه 

افکار سنتی و قدیمی داره 

تفاوت نسلی هم داریم ۱۰ سال اختلاف سنمونه

چرا داری طلاق میگیری ؟ خانواده مهم نیست متاسفانه ۸۰ درصد خانواده های ایرانی به جای اینکه به فکر ...

👌

بهم گفت:«تو خوشت میاد از دیگران مراقبت کنی چون اون بخشی از وجود خودت رو التیام می‌ده که نیاز داشت یکی ازت مراقبت کنه ولی نشد!» ⁦:)

عزیزم اگه دوس داری جواب بده رابطه هم داشتی باهاش یا نه؟ 

دوما اینکه عزیزم تو قراره با این آدم بری زیر یه سقف و سر رو یه بالشت بزاری نه خانوادت 

اگر میگن خودت خواستی و به ما چه بگو پس الانم خودم میگم میخوام جدا بشم 

خلاصه حرفم اینه اگه نمیخوای یش همین حالا جدا شو نه دو سال دیگه با بچه اگه واقعا خواسته ات جدا شدنه روش پافشاری کن شده 

به امید روزی که زنان و دختران کشورم بتونن به عقاید و پوشش هم دیگه احترام بزارن و به دور از تعصب های کور کورانه کنار هم با هر تفکر و سطح فکری در آرامش و شادی زندگی کنیم ❤️ ❤️لطفا امضامو بخون❤️ شادی به مردم سرزمینم خیلی میاد❤️ بفهمیم که تو قانون ایران داشتن شروط ضمن عقد برای یک زن از نون شب واجب‌تر و بازم بر اساس قانون ایران شما هر چقدر هم که مهریه داشته باشی نهایت سالی یه سکه هست آزادی خودتون رو به سالی یه سکه نفروشید