2777
2789

سلام.

ما برای کاری باید وکیل بگیریم. انگار جدیدا الکترونیکی شده. برامون یه عددی اس ام اس میشه. اون عدد و به وکیل میگیم و انگار که امضا کردیم اون وکالتنامه رو.

حالا میخوام بدونم وقتی اون عدد پیامک میشه.چه طور میشه فهمید داخلش چی نوشته وکیلکه به بهش وکالت دادیم

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

زریرش مینویسه اگه وکالت نامه رو خوندی عدد و به وکیلت بگو.

ولی لینک نداره

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه ثنا ثبت نام کنی لینک رو اونجا میتونی ببینی. وکیل هم باید قبل از گرفتن شماره رمز لینک رو برا ...

ثنا ثبت نام کردم. دو ساله.

وکیل قبلی برام چیزی نفرستاد. فقط برام یه متنی اومد که اگه خودندی و مورد تاییدت هست. رمز زیر و به وکیلت اعلام کن. باید لینک برام میفرستاد وکیله؟؟

یه وقتایی نمیفرستن اما قاعدتا باید اول بخونی بعد امضا کنی. 

مرسی عزیزم

ممنون که جواب دادی

قربونت عزیزم. برو تو سامانه ثنا. بخش قراردادهای وکالت من. لینک قرارداد هست. 

مرسی گلی

الان نگاه میکنم

قربونت عزیزم. برو تو سامانه ثنا. بخش قراردادهای وکالت من. لینک قرارداد هست. 

خدا خیرت بده. 

خوشبخت بشی

رفتم نگاه کردم.

چند روزه درگیرشم.. 

ممنون از محبتت

کاری نکردم  خدارو شکر بهترین ها نصیبت عزیزم

لطف بزرگی کردی.

ممنون😘😘

ببخش بهت پیام دادم نتونستم اسمتو تگ کنم ♥️🙏🏻خوشحال میشم بیاین ضرر نمیکنی🌸🌸🌸

فیلمو عکس غذاهام با دستور

ترفند خونه داری و فیلماش

تربیت فرزند تجربم و بازی♥️

عکسها و سوالای شما

پنجشنبه ها معرفی ماسک صورت🌺

https://eitaa.com/rozmareham

لینکو نگه دار بعد باز کردن بزن

برای سلامتی بچه هام دعا کنین

ببخش بهت پیام دادم نتونستم اسمتو تگ کنم ♥️🙏🏻خوشحال میشم بیاین ضرر نمیکنی🌸🌸🌸 فیلمو عکس غذاهام ب ...

خیلی وقته عضوم عزیزم

مرسی