2777
2789
عنوان

خانومای که پلی کیست داشتن و خوب شدن لطفا کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 491 بازدید | 64 پست
من یک سال اقدام بودم عزیزدلم سه ماه اصلاج سبک داشتم زیر نظر یک‌ماما خودم عجول بودم ادامش ندادم ۴ دور ...

چ داروهایی خوردی ماه اخر؟

چهارمین کاربریمه خدابعضیا رو افرید که تو نی نی سایت بقیه رو بترکونن خداقوت پیغمبرای سایت😐🤌 باشه خداجون تسلیم نه من لیاقت بچه دار شدن دارم نه آمادگیشو بیخیال شو ازینکه ۳سال التماست کردم🥲اون موقع عقل تو سرم نبود.مرسی خداجون...حضرت معصومه عاشقانه دوست دارم بانوی بزرگ  

نه عکس رنگی نگفتن . آزمایش هم گفته بودن روز دوم پریودم برم اونم سه ماه طول کشید تا پریود شم منم دیگه ...

من عکس رنگی گرفتم دو ماه بعدش باردار شدم البته باز بود خداروشکر ...ازمایشات مهمن عزیزم مثلا پرولاکتین شاید بالاس مانع میشه ...همسرتون همین طور باید چک بشن اینجوزی سریع تر متوجه میشی مشکلی هست از این نظر یا نه

خدای مهربونم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از خانم تاجک پرسیدم بسته هاش از ۱۰ میلیون شروع میشه منم راستش از دلم نه اومد اون همه پول بدم گفتم شا ...

از ۱۰ میلیون شروع نمیشه ها ببخشید بهترین بستش ۱۰ میلیون هس

این ماه رو چیزی نخوردم الان که پریودم . دوماه قبل هم طب سنتی کلی دارو داد و بادکش و طب سوزنی انجام داد ماساژ رحم ... کلی هم هزینه دادیم یک ماه رفتم ولی با این حال پریود نشدم بعد سه ماه خود به خود پریود شدم .الان این ماه رو هیچ کار نمیکنم سپردم دست خدا 

من خودم حدس میزنم مشکل ضخامت داشتم علاوه بر محرک دکترم دفامد و استرادیول بهم داد همین طور گفت روزانه امگا ۳ و اسبد فولیک هم خودت و هم همسرت استفاده کنین...بهم قرص گلی وانس هم داد

گفت جتماا پیاده روی داشته باشم قرص خوابم ملاتونین داد شبا بخوابم من خوش خوابم نخوردم خودم

خدای مهربونم 

من عکس رنگی گرفتم دو ماه بعدش باردار شدم البته باز بود خداروشکر ...ازمایشات مهمن عزیزم مثلا پرولاکتی ...

فقط ازامایش قبل بارداری دادم عزیزم .عکس رنگی هم که نرفتم 

من خودم حدس میزنم مشکل ضخامت داشتم علاوه بر محرک دکترم دفامد و استرادیول بهم داد همین طور گفت روزانه ...

چند روزی اصلاح سبک کردم شب زود خوابیدم صبح زود بلند شدم ولی دیگه اصلا جور نمیاد شبا زود بخوابم همسرم دیر میاد از سرکار . 

فقط ازامایش قبل بارداری دادم عزیزم .عکس رنگی هم که نرفتم 

حالا این ماه ان شاءالله خودت باردار میشی عزیزدلم ...ولی با یک دکتر خیلییی خوب مشوزت کن کلی وقت نگذره و دارو بگیری تازه یادشون بیاد باید بهتون فلان چیزو هم چک کنن

خدای مهربونم 

من خودم حدس میزنم مشکل ضخامت داشتم علاوه بر محرک دکترم دفامد و استرادیول بهم داد همین طور گفت روزانه ...

الان پریود هستم نمیدونم چیکار کنم که کلا رحمم پاک شه چون حتما منم دیواره رحمم ضخیم شده چون سه ماه پریود نشدم .زعفران و دارچین میخورم ولی زیاد اثر نداره میخوام پریودم زیاد شه 

چند روزی اصلاح سبک کردم شب زود خوابیدم صبح زود بلند شدم ولی دیگه اصلا جور نمیاد شبا زود بخوابم همسرم ...

منم‌همسرم شیفتی بود درکت میکنم عزیزم ولی یک ماه به خودت سخت بگیری نتیجه عالیه ان شاءالله

خدای مهربونم 

حالا این ماه ان شاءالله خودت باردار میشی عزیزدلم ...ولی با یک دکتر خیلییی خوب مشوزت کن کلی وقت نگذره ...

دکترا فقط ویتامین میدن چیزه دیگی بلد نیستن فقط میگن برو و بیا پول بده . انشاالله خدا قسمت هرکسی که چشم انتظاره   کنه منم کناره اونا این ماه رو باردار شم اگه خدای ناکرده نشم یه دکتر دیگه پیدا کردم میرم پیش اون

الان پریود هستم نمیدونم چیکار کنم که کلا رحمم پاک شه چون حتما منم دیواره رحمم ضخیم شده چون سه ماه پر ...

من ضخامتم کم بوو از روی سونوها دکتر متوجه شد...نه عزیزم اول مطمئن شو بعد این گیاهیا رو مصرف کن به قول مامانم داروهای گیاهی خیلیی زور دارن خخ

خدای مهربونم 

دکترا فقط ویتامین میدن چیزه دیگی بلد نیستن فقط میگن برو و بیا پول بده . انشاالله خدا قسمت هرکسی که چ ...

حق داری عزیزم ...ان شاءالله به حق همین ماه خودت نتیجه میگیری بدون دارو🤲🏻🤲🏻❤️

خدای مهربونم 

من ضخامتم کم بوو از روی سونوها دکتر متوجه شد...نه عزیزم اول مطمئن شو بعد این گیاهیا رو مصرف کن به قو ...

نمیدونم با گیاهی ها پریود نشدم ولی با یدونه خوردن ال دی میتونم پریود شم 😂 .من چون چند باری تو سنو اومده که دیواره ضخامتش زیاده