2777
2789
عنوان

خانومای که پلی کیست داشتن و خوب شدن لطفا کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 491 بازدید | 64 پست

من ازمتفورمین وال دی وپودروپونیکا واوابوست بگیرتاآمپول های آزادسازی استفاده کردم وجواب نگرفتم ۳ماه هیج داروی نخوردم وبیخال گفتم خدادیگه نمیده ۳سال ونیم داروجواب نداده نمیده دیگه دیدم۶هفته و۴روزباردارم

الانم میتوام باردارشم بازم نمیشه فقط بیخیالی واسترس نداشتم جوابه

خاطرات زایمان تارفتن امیدم🖤ئی او که سه ی له که س نه چوی🖤دووریت آزاری دل وگیانه دووریت🖤 ده رده بی ده رمانه🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم عجول هستم از این دکتر به اون یکی دکتر میرم هی

من فقط یک دکتر داشتم عزیزم کارایی میگفت انجام میدادم اون ماه اخر دیگه میخواستم حضوری برم شهر دیگه خداروشکر دکتری میخواستم برم ویزیت انلاین داشت سریع ویزیت شدم گفت نیاز به اومدن نیست از روی سونوهام بنظرم تشخیص داد مشکلم چیه و دارو تحویز کرد ...یک دکتر خیلی خوب که تعریفشو میکنن میدونین مهارت تو ناباروری داره حتما برین کارایی میگه انجام بدین بهتر نتیجه میگیرین

خدای مهربونم 

من فقط یک دکتر داشتم عزیزم کارایی میگفت انجام میدادم اون ماه اخر دیگه میخواستم حضوری برم شهر دیگه خد ...

میخوام این ماه رو نرم دکتر ببینم میشه یا نه چون کلی دوا و درمون کردم این یه سال رو اگه این ماه خدای ناکرده نشه از ماه دیگه میرم دباره دکتر

عکس رنگی انجام دادین ؟ آزمایشات کامل انجام دادین ؟

نه عکس رنگی نگفتن . آزمایش هم گفته بودن روز دوم پریودم برم اونم سه ماه طول کشید تا پریود شم منم دیگه نرفتم اون دکتر

میخوام این ماه رو نرم دکتر ببینم میشه یا نه چون کلی دوا و درمون کردم این یه سال رو اگه این ماه خدای ...

از پیج استاد تاجیکی تو اینستا یک حد و حدودی رعایت کن عزیزم در کنارش دارو هم بگیر سریع نتیجه میگیری خدا بخواد ...فقط اصلا فکر نکن تنبلی یعنی ناباروری توکل قوی به خدا داشته باش عزیزدلم ارادتو قوی کن خدا نظر لطفشو به هممون داره مطمئن باش فقط اصلا ناامید نشو ...من حتی باردار شده بودم باورم نمیشد میگفتم این بی کیفیت بوده فولیم یک جیزی میشه خدایی نکرده ولی خدا خودش شیشه رو کنار سنگ نگه میداره❤️

خدای مهربونم 

از پیج استاد تاجیکی تو اینستا یک حد و حدودی رعایت کن عزیزم در کنارش دارو هم بگیر سریع نتیجه میگیری خ ...

از خانم تاجک پرسیدم بسته هاش از ۱۰ میلیون شروع میشه منم راستش از دلم نه اومد اون همه پول بدم گفتم شاید اثری هم نکنه .امیدم به خدا هس عزیزم انشاالله سهم منو هم بده