2777
2789
عنوان

واقعا برای مادر شوهرم متاسفم

304 بازدید | 14 پست

مامانم و بابام حدود سه ماه پیش رفتن کربلا ۱۲ روز اونجا بودن بعد ک برگشتن من دختر بزرگ خانواده ام و یه خواهر دارم ک اونم حدود ۳ ماه میشه نامزد کرده وقتی مامانم اینا برگشتن همه اومده بودن از فامیل های دور و نزدیک بگیر تا همسایه ها منم زنگ زدم به مادر شوهرم گفتم نهار بیایین اینجا اونم گفت باشه ولی نیومد 

بعد ک شب شد با اصرار مامانم ک زنگ بزن شام دعوتشون کن  دوباره زنگ زدم و برای شام دعوتشون کردم کلی مهمون داشتیم ولی بازم نیومد با این وجود مامانم براش گوشت گوسفند قربونی فرستاد ولی مادر شوهر خواهرم اومد و شیرینی خریده بود پول دادش تا شب هم موندن خیلی خجالت کشیدم وقتی مادر شوهرم نیومد .

بعد از یه ماه رفتم خونه مادر شوهرم اینا قابلمه اش خونه ما بود بدم گفت شرمنده شدم نتونستم بیام منم هیچی نگفتم فقط خیلی ناراحت شدم بعد از اونم چند روز پیش ک من تو مسجد پیش مامانم و خواهرم نشسته بودم یه سلام نداد .

ینی من از این میسوزم ک تو ک نتونستی بیای چرا یه زنگ نزدی تبریک بگی حالا گیرم زنگ نزدی چرا تو مسجد یه سلام ندادی .

به نظرتون چجور رفتاری بکنم باهاش؟

اصلا آدم حسابش نکن همین!!!!

چهارمین کاربریمه خدابعضیا رو افرید که تو نی نی سایت بقیه رو بترکونن خداقوت پیغمبرای سایت😐🤌 باشه خداجون تسلیم نه من لیاقت بچه دار شدن دارم نه آمادگیشو بیخیال شو ازینکه ۳سال التماست کردم🥲اون موقع عقل تو سرم نبود.مرسی خداجون...حضرت معصومه عاشقانه دوست دارم بانوی بزرگ  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب مادر شوهرتون احتمالا دوست ندارن با خانواده شما مراوده داشته باشن. اجبار که نیست.مادر شما احترام گذاشتن و دعوت کردن و ایشون با نیومدن نشون دادن که تمایل ندارن. دفعه بعد اگر دعوت شدن مادرتون هم نیان یا خودشون مراسم داشتن دعوت نکنن

اجازه بدید خانواده ها خودشون برای تمایل یا عدم تمایل به معاشرت باهمدیگه تصمیم بگیرن

ولی توی مسجد وظیفه شما بوده که سلام بدی به ایشون

خب مادر شوهرتون احتمالا دوست ندارن با خانواده شما مراوده داشته باشن. اجبار که نیست.مادر شما احترام گ ...

جشن نامزدی خواهرم سه ماه پیش بود مامانم به جاریام و خواهر شوهرامو مادر شوهرم گفته بود ولی جاریم یکیش نیومد بقیه هم ک اومده بودن یه شیرینی نخریده بودن همشون  ۵۰ تومن پول دادان فقط ولی مامان من وقتی میره مراسم اونا شیرینی می‌خره کمتر از ۳۰۰ تومن هم نمیده نمیدونم چرا اینا اینجورین

خیلیا اینجا منطقی از مادرشوهرت دفاع کردن... در صورتیکه کار ایشون اصلا جالب نبوده چرا که دلالت بر حسادت داشته... وگرنه هر کسی هر جایی میتونه نره ولی تبریک خشک و خالی کسیو مدیون نمیکنه.

بعد هم هر کس جای مادرشوهرت بود، تو مسجد خیلی گرمتر برخورد میکرد که مشکلی از بابت اون نرفتن پیش نیاد.. وگرنه اجبار به رفتن نیست... سلام هم نکرده چون نیومده و جوابی نداشته ... یعنی فرهنگ زیر خط فقر