2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من یه دوره گرفتم ازش واقعااااا مقدار وعده هاش زیاده و مدام باید بخوری فقط😅😅

از حجم معده من به در بود 

با قد ۱۷۰:وزن اولیه ۱۰۰😬وزن فعلی ۷۰😍وزن هدف ۶۵ 🤤  همین الانم بدنم عالی و بی نقصه اما من همیشه بهترین و میخوام و تا آبان میرسم بهش💪🥹 به امید دیدن وزن هدف رو ترازو🥳🥳🥳

من گرفتم 

قبل کرونا دو دوره گرفتم و باهاش ۱۵ کیلو کم کردم

تو ۴ ماه

ولی به استپ وزنی رسیدم و بعدش ضعف شدید بدنی 

خیلی سعی کردم جلو خودمو بگیرم زیاد نکنم نمیشد چون همش لرزش و ضعف و سرگیجه داشتم باید چیزی میخوردم

بنابر این ۱۰ کیلوشو برگردوندم🙃

عزیزم شما چطوری ۳۰ کیلو کم کردی

ورزش و تغذیه سالم 

با قد ۱۷۰:وزن اولیه ۱۰۰😬وزن فعلی ۷۰😍وزن هدف ۶۵ 🤤  همین الانم بدنم عالی و بی نقصه اما من همیشه بهترین و میخوام و تا آبان میرسم بهش💪🥹 به امید دیدن وزن هدف رو ترازو🥳🥳🥳

متخصص تغذیه هایی که زیاد تبلیغشون رو میکنن ، اصلا خوب نیستن چون سرشون شلوغ میشه ، دیگه واسه تو وقت نمیذارن. اکثرشونم رژیم هاشون فقط گشنگی کشیدن هس

من قدیما که تینیجر بودم خیلی چاق شده بودم داشتم میترکیدم دیگه رفتم پیش متخصص تغذیه به اسم شقایق خنجری دمش گرم واقعا. شدم همون سال 53 کیلو!!!!

دیگه الان فقط سالی یه بار برای چکاپ میرم پیشش (چون کم کاری تیروئید دارم وزنم متغیره ولی معمولا بین 53 تا 57 در رفت و آمدم  هی کنترلش میکنم نمیذارم بالا بره)

متخصص تغذیه هایی که زیاد تبلیغشون رو میکنن ، اصلا خوب نیستن چون سرشون شلوغ میشه ، دیگه واسه تو وقت ن ...

آره منم با شما هم نظرم

اون خانوم دکتر کدوم شهره؟

من تبریزم

طی چه مدت دوست خوب

کمتر از یک سال 

تقریبا ۱۰_۱۱ ماه فکر کنم

2823
2791
2779
2792