2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من یه دوره گرفتم ازش واقعااااا مقدار وعده هاش زیاده و مدام باید بخوری فقط😅😅

از حجم معده من به در بود 

با قد ۱۷۰:وزن اولیه ۱۰۰😬وزن فعلی ۷۰😍وزن هدف ۶۵ 🤤  همین الانم بدنم عالی و بی نقصه اما من همیشه بهترین و میخوام و تا آبان میرسم بهش💪🥹 به امید دیدن وزن هدف رو ترازو🥳🥳🥳

من گرفتم 

قبل کرونا دو دوره گرفتم و باهاش ۱۵ کیلو کم کردم

تو ۴ ماه

ولی به استپ وزنی رسیدم و بعدش ضعف شدید بدنی 

خیلی سعی کردم جلو خودمو بگیرم زیاد نکنم نمیشد چون همش لرزش و ضعف و سرگیجه داشتم باید چیزی میخوردم

بنابر این ۱۰ کیلوشو برگردوندم🙃

عزیزم شما چطوری ۳۰ کیلو کم کردی

ورزش و تغذیه سالم 

با قد ۱۷۰:وزن اولیه ۱۰۰😬وزن فعلی ۷۰😍وزن هدف ۶۵ 🤤  همین الانم بدنم عالی و بی نقصه اما من همیشه بهترین و میخوام و تا آبان میرسم بهش💪🥹 به امید دیدن وزن هدف رو ترازو🥳🥳🥳

متخصص تغذیه هایی که زیاد تبلیغشون رو میکنن ، اصلا خوب نیستن چون سرشون شلوغ میشه ، دیگه واسه تو وقت نمیذارن. اکثرشونم رژیم هاشون فقط گشنگی کشیدن هس

من قدیما که تینیجر بودم خیلی چاق شده بودم داشتم میترکیدم دیگه رفتم پیش متخصص تغذیه به اسم شقایق خنجری دمش گرم واقعا. شدم همون سال 53 کیلو!!!!

دیگه الان فقط سالی یه بار برای چکاپ میرم پیشش (چون کم کاری تیروئید دارم وزنم متغیره ولی معمولا بین 53 تا 57 در رفت و آمدم  هی کنترلش میکنم نمیذارم بالا بره)

متخصص تغذیه هایی که زیاد تبلیغشون رو میکنن ، اصلا خوب نیستن چون سرشون شلوغ میشه ، دیگه واسه تو وقت ن ...

آره منم با شما هم نظرم

اون خانوم دکتر کدوم شهره؟

من تبریزم

طی چه مدت دوست خوب

کمتر از یک سال 

تقریبا ۱۰_۱۱ ماه فکر کنم