2789

بخور بده بعد صورتتو با اب خنک بشور

🌹لطفا عکس پروفایلم کپی نشه ممنونم🌹➰ تـو فقـط قسـمتی از مـن رو میشنـاسی؛ مـن یک جهـان پـر از رازم...🍃🍃🌱 ♥️عشق♥️ یعنی دو نفر👩❤️👨 حالشون بی دلیل کنار هم خوب باشه انقد سختش نکنین🍀 همسر جونم تو مردترینی واسم👸🏻♥️🫅🏻

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

وآسه جوش قرمز چرکی جوابه؟

بله عزیزم

🌹لطفا عکس پروفایلم کپی نشه ممنونم🌹➰ تـو فقـط قسـمتی از مـن رو میشنـاسی؛ مـن یک جهـان پـر از رازم...🍃🍃🌱 ♥️عشق♥️ یعنی دو نفر👩❤️👨 حالشون بی دلیل کنار هم خوب باشه انقد سختش نکنین🍀 همسر جونم تو مردترینی واسم👸🏻♥️🫅🏻

عزیز نظرت محترمه ولی میگن بخور منافذ پوست رو باز میکنن و آدم چرک های زیرپوستی بدی میزنه وقتی فهمیدم دیگه نکردم صورتم خیلی خوبه.

فقط شما عزیز باید صورتو مرتب بشوری و یا خالیش کنی تا خوب شه و تبدیل به زیرپوستی نشه.....

وآسه جوش قرمز چرکی جوابه؟

قبلنا که جوش میزدم اینطور سریع درمان میکردم به هر کس گفتم ج داده شمام امتحان کن

عزیز نظرت محترمه ولی میگن بخور منافذ پوست رو باز میکنن و آدم چرک های زیرپوستی بدی میزنه وقتی فهمیدم ...

اب خنک بعدش باعث بستنش میشه

چه مارکی؟

نیتروژینا، بادی شاپ عالین رینوزیت و نوآکنه هم خوبن برو داروخونه خودشون بر اساس نوع جوش بهت میدن

مردم هرگز خوشبختی خود را نمی‌شناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست  به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید   
بالاخره بخور خوبه یا بده؟چیکار کنم

بده بخور من من وقتایی که جوش ندارم بخور میدم کلی جوش میزنم چون منافذ باز میشه

مردم هرگز خوشبختی خود را نمی‌شناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست  به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید   
بالاخره بخور خوبه یا بده؟چیکار کنم

من که انجام دادم البته آب سرد نزدم ولی بدجور منافذم باز شد و برام خوب نبود تو آب سردبزن ببین چطوره. ولی من بعدش دیگه نکردم ولی به صورتم رسیدم حتما سرموقع میشستم و دست که میکروب داره بهش نمیزدم بالاخره خوب میشدن.