2777
2789
عنوان

حس بدی ب این بچه ها دارم

286 بازدید | 22 پست

حس بدی ب این بچه ها دارم 

مثلا یه دختر ۷ ساله جلوم دراز میکشه پاهاشو تکون میده میزاره رو سرش حالم بد میشه

یا یکی دیگه ارایش میکنه قر میده ، یکبار شلوار گشاد پوشیده بود میگفت باد به .... میخوره خیلی خوبه، خیلی حالیش میشه زرنگه 

این بچه ها به چشمم پاک و معصوم نمیان نمیدونم چرا

شمام اینجورین؟ 

گروه؛ابی💙وزن شروع؛۷۰💙وزن الان ۶۶/۵۰۰💙💙وزن هدف؛۶۰💙 بچه های تاپیک بامدادخمار💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙 من خدا را دارم💚💛🧡❤💙💜و بی نهایت دوستش دارم💜💙❤🧡💛💚

کلا خوشم از بچه جماعت نمیاد

تحملشون صبر ایوب و عصاب فولادی میخواد

آناهیتا🌿                                                                           این کاربری از مامان آریا به خاله آریا واگذار شده است😎

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دیگه اون بچست هر چی دیده و یاد گرفته رو انجام میده شرمو حیا و احترامو از بچگی باید یاد داد به بچه

شما روح ندارید بلکه روحی هستید که جسم دارید👻 بدترین احساس دنیا اینه که، ندونی باید صبر کنی یا بیخیال شی🥺دارای مقام ۶ بار ترکیدن کاربری👸🏆
چون پاک و معصوم نیستن:/

جدی میگم

گروه؛ابی💙وزن شروع؛۷۰💙وزن الان ۶۶/۵۰۰💙💙وزن هدف؛۶۰💙 بچه های تاپیک بامدادخمار💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙 من خدا را دارم💚💛🧡❤💙💜و بی نهایت دوستش دارم💜💙❤🧡💛💚
من بچه هارو دوس دارم ولی بعضیاشون گنده گنده حرف میزنن تا دوتا ادم بزرگ میخوان صحبت کنن سریع میان میش ...

یه دوست دارم خواهرش کلاس پنجمه هرجا بریم میاد باهاش

یعنی اعصاب واسه آدم نمی ذاره حتی اگه بخواین بریم بیرون دریا یا مثلاً لباس بخریم

چیکار کنم این نیاد اصلا رو مخمه

«سوفی توی کتاب دنیای سوفی ام منتها ایرانیش»