2777
2789

زنیکه هرزه و پدرش جلوچشام شوهرمو میبرن خونه شون تانصف شب شام شم میدن وشوهرم میگ من بافلانی کارمیکن وقتی ام مبادخونه بهش میوه مربا خرت وپرت میدن ک وقتی ام اعتراض میکنم ک ایناروکی داده بهت میگ دوستم ک میدونم جزاون پدر هرزه اون هرزه دوستی ندار۶  وقتی بحث مون بالامیگیره تاحدمرگ منو میزنه و میگ از زندگیم برو منم شوهرمودوسش دارم واقعانمیخام زندگیموازدست بدم شوهرم فقط سعی میکنه  ازمن پنهون کنه مثلن میگ من فقط بخاطر تو تلاش میکنم ک توروخوشحال ت کنم توام بمن گیرنده توکارام دخالت نکن شوهرم با پدر اون هرزه دوست پدرو دخترازش دست بردارنمیشن همه ش شوهرم خونه اوناس پیش اوناس. وچن بارتاخونه ام اونارو ازمن مخفی آورده .نمیدونم چجوری دندون رو جیگربزارم ک زندگیم خراب نشه اینم بگم ک شوهرم آدمی هس کاملن روانی اخلاق زیرصفر برای همون نمیتونم به پدر اون زنیکه زنگ بزنم بگم اززندگیم گم شین چونک بارها بهم گفته بشین سرجات هاوگرنه میکشمت ک میدونم میکشه.

سلام بنظرتون چیکار کنم خانومای با تجربه دیشب فیلم عقدمو دیدم دختر عموی شوهرم داره پشت من می‌رقصه جوری که رو برو شوهرم باشه با آهنگ عارف کی بهتر از تو همش شوهرمو نگاه می‌کنه تو فیلم بنظرتون باید چیکار کنم حالم خیلی بده به شوهرم گفتم توام نگاهش میکردی گفت نه به خدا من هجده سالم بود عشق اولم تو بودی من اگه اونو میخواستم می‌گرفتم خانوادش آخه پنج سال راضی نبودن بیاد خاستگاری من

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من چیکاررکنم بنظرتون این دختر عموش از ذهنم پاک بشه شوهرم گفته رفت امد نمی‌کنیم اما من همش جلو چشممه ...

کثافت خب اره رفت وآمد نکنین هیچی اگ شوهرت میگ رفت وامد نکن اگ ازطرف شوهرت خیالت جمع خودتوناراحت نکن بره به بدرک بشن اونجور زنها

می بینی گیر و دعوا فاصلتونو بیشتر میکنه ،خودت هم باهاش برو .هر چی بیشتر بهش  فشاری بیاری اون با شدت بیشتری از دستت میپره .با این گیر دادنت ،کار رو برای اونا اسونتر میکنی .عاقل باش

اگه که سکوت کنی شوهرت رو به سمت خودشون میبرن اگه که سکوت نکنی هم زندگیت از هم میپاشه و شوهرت بدتر لج میکنه.... بهترین راه سکوت هست خدا خودش کاراتو راست و ریس میکنه😍😇

#این نیز بگذرد  
یکی منو آروم کنه 

شمااروم باش مگ نمیگی شوهرت میگ عشق ش توبودی پس حتمااون زنیکه بهش نظرداره تو مواظب شوهرت باش اگ هم خدایی نکرده چیزی متوجه شدی مینشونی سرجاش اون زنیکه رو ولی دیگ سعی کن مواظب باشی