سلام بنظرتون چیکار کنم خانومای با تجربه دیشب فیلم عقدمو دیدم دختر عموی شوهرم داره پشت من میرقصه جوری که رو برو شوهرم باشه با آهنگ عارف کی بهتر از تو همش شوهرمو نگاه میکنه تو فیلم بنظرتون باید چیکار کنم حالم خیلی بده به شوهرم گفتم توام نگاهش میکردی گفت نه به خدا من هجده سالم بود عشق اولم تو بودی من اگه اونو میخواستم میگرفتم خانوادش آخه پنج سال راضی نبودن بیاد خاستگاری من
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
می بینی گیر و دعوا فاصلتونو بیشتر میکنه ،خودت هم باهاش برو .هر چی بیشتر بهش فشاری بیاری اون با شدت بیشتری از دستت میپره .با این گیر دادنت ،کار رو برای اونا اسونتر میکنی .عاقل باش
اگه که سکوت کنی شوهرت رو به سمت خودشون میبرن اگه که سکوت نکنی هم زندگیت از هم میپاشه و شوهرت بدتر لج میکنه.... بهترین راه سکوت هست خدا خودش کاراتو راست و ریس میکنه😍😇