2777
2789
عنوان

خانم هابیایین درد دل کنیم دلم گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 435 بازدید | 120 پست
کثافت خب اره رفت وآمد نکنین هیچی اگ شوهرت میگ رفت وامد نکن اگ ازطرف شوهرت خیالت جمع خودتوناراحت نکن ...

اونا شهر دیگه هستن سالی یکبار قرار بود ببینیم میگه نمی‌بینیم من قبول دارم شوهرم اونو نمی‌خواسته اونم نمی‌خواسته شوهرمو چون اینجور دخترا بلدن برن پی وی پسر مخ بزنن اینم پسر عمویش بوده راحت میتونسته نمیفهممش چرا کرم می‌ریزه چاقه حسودیش شد منو دید داره لاغر می‌کنه من دوست بودم با شوهرم پیام میداد به شوهرم تولدت مبارک اینا در همین حد چیزی یادم نمیاد بیشتر چون پنج سال پیشه ما پنج سال دوست بودیم یکسال الان عقد کردیم سره این که فقطروز عقد دیدمش و شهرشون بحث داریم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شمااروم باش مگ نمیگی شوهرت میگ عشق ش توبودی پس حتمااون زنیکه بهش نظرداره تو مواظب شوهرت باش اگ هم خد ...

من همش میگم من حساسم لابد داشته میرقصیدن پشت من اولش با کسی داشت میرقصید بعد این وری میشه جوری که پشت من روبرو شوهرم باشه 

اگه که سکوت کنی شوهرت رو به سمت خودشون میبرن اگه که سکوت نکنی هم زندگیت از هم میپاشه و شوهرت بدتر لج ...

بله کاملن همینطوره هس خدا ذلیل شون کنه دوراز حضورتون انقدی نفرین میکنم اونارو همه ش گریه میکنم اعصابم خراب میشه زندگبمو یک سال ونیم شد ک به گند کشیدن میدونم شوهرم دوسم داره بااینک بارهادعوامون شده بارهامنو تاحدمرگ کتکم زد ولی نمبخاد زندگیمون خراب شع همه ش برای خونه مون مبخاد خریدکنه ولی فقط اونادست بردارنمیشن شوهرم هم خوشگل هس هم پولدارم هس کاش اونابرن بدرک بشن اززندگیم برن گم شن بله جز سکوت من چاره یی ندارم بخدا😭😭😭

سلام بنظرتون چیکار کنم خانومای با تجربه دیشب فیلم عقدمو دیدم دختر عموی شوهرم داره پشت من می‌رقصه جور ...

ببین نگران نباش اون مال عقدتون بوده اگه که شوهرت تو رو نمیخواست که نمیومد خواستگاریت بعدم مگه تو نمیگی که خانواده شوهرت تا چند سال راضی نبودن تو رو بگیرن برا پسرشون.. ببین شوهرت چند سال پای تو وایستاده و به فکر ازدواج با کس دیگه ای نبوده... 

#این نیز بگذرد  
ببین نگران نباش اون مال عقدتون بوده اگه که شوهرت تو رو نمیخواست که نمیومد خواستگاریت بعدم مگه تو نمی ...

اره دقیقه چون سنش کم بود به خاطر من سرکار رفت کار کرد هرکاری کرد اما این دختره از روز عقدم که دیدم چیکارا کرد و شهرستان. هی میومد روبرو شوهرم می‌شست حالم بد میشه اصلا الانم دیشب فیلم دیدم اینجور کرده حالم بده آروم نمیشم 

بله کاملن همینطوره هس خدا ذلیل شون کنه دوراز حضورتون انقدی نفرین میکنم اونارو همه ش گریه میکنم اعصاب ...

تو کسی رو نفرین نکن عزیز دلم چون نفرین اصلا خوب نیست تو واگذارشون کن به اون خدای بالای سری خودش جوری نشونشون میده که اون‌موقع خودتم هنگ میکنی... همیشه امیدت به خدا باشه، ❤️😇

#این نیز بگذرد  
خیلی غصه میخورد می‌گفت خدا می‌دونه چه اتفاق های دیگه ای که نیفتاده بعد گفت یکبار هم قهر بودیم با اون ...

بیچاره بخداانفدی میفهمم حالشو بدترین عذاب وتحمل کرده

اره دقیقه چون سنش کم بود به خاطر من سرکار رفت کار کرد هرکاری کرد اما این دختره از روز عقدم که دیدم چ ...

من خیلی از اون دختره موقعیت تحصیلم و قیافم و اندامم بهتره صد بار هم شوهرم گفته سگ به اون نگاه نمیکنه پیر داییش گفت این تا پارسال سلام نمی‌کرد به این زندگی خراب کنه 

اره دقیقه چون سنش کم بود به خاطر من سرکار رفت کار کرد هرکاری کرد اما این دختره از روز عقدم که دیدم چ ...

دخترای این دوره خیلی هیز شدن.. ببین شوهرت مشخصه که ادم خوبیه  اصلا نگران هیچی نباش 

#این نیز بگذرد  
دخترای این دوره خیلی هیز شدن.. ببین شوهرت نشخصه که ادم خوبیه اصلا نگران هیچی نباش 

من همش برام سواله شوهر من هیچی نداره این پگدختره پسر خالش پولداره خیلی هم خوشگله چرا زن اون نمیشه بره گم بشه 

می بینی گیر و دعوا فاصلتونو بیشتر میکنه ،خودت هم باهاش برو .هر چی بیشتر بهش  فشاری بیاری اون با ...

بله دعوا بین مون فاصله میندازه واسه همون ک میگم سکوت میکنم ک زندگبم خراب نشه خودم باهاش کجابرم مگ میدونم خونه شونوک شوهرمم پیش من کلن مخفی میکمه میگ من نمبرم خونه اون مرد مبگ من بیرون باهاش کارمیکنم ودرضمن شوهرم میگ‌من دختر اون مردوندیدم کلن مخفی میکنه من وقتی پیام خیانت شونودیدم و فهمیدم ک اون مرد دخترداره و اون پیام هم مال دختراون مرد کثیف هس درضمن کارت بانکی هم پدرو هم دختر جیب شوهرم بودک مطمعن شدم