2777
2789
عنوان

خانوما کار در منزل میخوام

839 بازدید | 15 پست

سلام خوشگلا کار در منزل میخوام واقعا حوصلم سررفته تو خونه میخوام یه درآمدی داشته باشم واسه خودم کسی سراغ داره خدا خیرش بده اگ راهنماییم کنه😍❤❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم خیلی میگردم،ولی پیدا نکردم

تو دیوارم گشتم،دروغ میگن

زده بسته بندی لباس،بهش پیام دادم میگه اهدا تخمک هست برای مجردان و مطلقه ها  

یکی دیگه هم بود بسته بندی لباس میگه تو روبیکا پیام بده،رفتم میبینم پیج اشپزیه

دلم گرفته از این روزها ،دلم تنگ است ،میان ما و رسیدن هزار فرسنگ است.....
منم خیلی میگردم،ولی پیدا نکردم تو دیوارم گشتم،دروغ میگن زده بسته بندی لباس،بهش پیام دادم میگه اهدا ...

🤣🤣🤣🤣خدا لعنتشون نکنه وای من دارم خل میشم تو خونه کار میخوام با درامد

بعضیا هم که خوبه،فقط تو یه محدوده خاص میخوان که مثلا هم محله ای باشه که راحت کار و ببری و بیاری

خلاصه دنگ و فنگ زیاد داره،شانس میخواد کار درمنزل خوب پیدا کنی

🤣🤣🤣🤣خدا لعنتشون نکنه وای من دارم خل میشم تو خونه کار میخوام با درامد

منم همینطور والا،دوتا بچه دارم نمیتونم برم بیرون ،ولی خب نیست

منم خیلی میگردم،ولی پیدا نکردم تو دیوارم گشتم،دروغ میگن زده بسته بندی لباس،بهش پیام دادم میگه اهدا ...

وای دیوار خیلی دروغ داره توش. زده بود تایپیست و گوینده و فلان بعد پیام گفتش منظورمون اینه پول بدید این دوره ها بگذرونید عزیز من پول میخوام درآرم نمیخوام پول بدم که 😖

البته پارسال یکی پیدا کردم کوچه بالاییمون بود،پول خیلی کم میداد،دیگه نرفتم،یه وقتا وسوسه میشم دوباره بهش زنگ بزنم

وای دیوار خیلی دروغ داره توش. زده بود تایپیست و گوینده و فلان بعد پیام گفتش منظورمون اینه پول بدید ا ...

اره دروغگو و کلاهبردارن

دیشب یه خانم تاپیک زد تو دیوار کاردرمنزل میخواسته،فرم دادن پر کنه،مث اینکه گوشیش هک کردن حسابش خالی کردن

دیشب یه خانم تاپیک زد تو دیوار کاردرمنزل میخواسته،فرم دادن پر کنه،مث اینکه گوشیش هک کردن حسابش خالی ...

یا خدا وااای .. یه آگهی تو دیوار دیدم حساب عرض دیجیتال میخواست پولم نمیخواست روزی ۴۰۰ ت هم میداد به شوهرم نشون دادم گفت اینا نمیتونن بیشتر از یه حدی دیجیتالی پول جا به جا کنن میخوان کلاهبرداریاشون و ... بیوفته گردن شما و با حساب شماها باشه 😑