mambardia مدیر استارتر عضویت: 1400/04/06 تعداد پست: 2860 عنوان ترشح مقعدی کمک کمک کمک باردارم 192 بازدید | 10 پست ۴۰روز دیگسز میشموقتی صب پامیشم برم سرویسمعذرت معذرتخودمو با دسمال کاغذی خشک میکنم میبینم کثیف میشه رنگ قهوه ای روشن از پشتم میاد انگار حالم خیلی بده همش باید برم حمومدرضمن بچه بریچهمهست و افسوس که باکره از بی پولی فاحشه شد.و فاحشه با پول باکره ....🖤🤕 1402/05/11 | 10:24 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mambardia مدیر استارتر عضویت: 1400/04/06 تعداد پست: 2860 شبا شیاف میزاری؟ ن اصلا و افسوس که باکره از بی پولی فاحشه شد.و فاحشه با پول باکره ....🖤🤕
mambardia مدیر استارتر عضویت: 1400/04/06 تعداد پست: 2860 ببخشید شما رابطه ی مقعدی داشتی قبلا؟ ن عزیزم فقط سر بچه اولم یکمپارگی داشتم ینی مقعدم سفت نیست یکمشله ببخشیدا و افسوس که باکره از بی پولی فاحشه شد.و فاحشه با پول باکره ....🖤🤕
mambardia مدیر استارتر عضویت: 1400/04/06 تعداد پست: 2860 مدفوع هات نیست؟ ن ابکی هست ببخشیدا 😓😓 و افسوس که باکره از بی پولی فاحشه شد.و فاحشه با پول باکره ....🖤🤕
mhnmr عضویت: 1401/04/01 تعداد پست: 14152 ن عزیزم فقط سر بچه اولم یکمپارگی داشتم ینی مقعدم سفت نیست یکمشله ببخشیدا به خاطر همونهتحمل تا بعد زایمانبه دکترت بگو اگه طبیعی هستی برات شابد دوباره دوخت
mambardia مدیر استارتر عضویت: 1400/04/06 تعداد پست: 2860 مایعات زیاد میخوری؟ شبیه اسهال نیست اب ن خیلی نمیخورم فقط چون عفونت ادراری داشتم دکتر گفت زیاد اب بخور منم ۲ روزه دارم اب میخورم زیادیکم دلپیچه و اسهال دارم و افسوس که باکره از بی پولی فاحشه شد.و فاحشه با پول باکره ....🖤🤕
mambardia مدیر استارتر عضویت: 1400/04/06 تعداد پست: 2860 به خاطر همونه تحمل تا بعد زایمان به دکترت بگو اگه طبیعی هستی برات شابد دوباره دوخت ن سزارینم بخاطر یبوست پاره شدم پشتم شله دیگمثل سابق سفت نیست و افسوس که باکره از بی پولی فاحشه شد.و فاحشه با پول باکره ....🖤🤕
mhnmr عضویت: 1401/04/01 تعداد پست: 14152 ن سزارینم بخاطر یبوست پاره شدم پشتم شله دیگمثل سابق سفت نیست باید زوری بار صد بار ورزش کیگل بری بعد از زایمان
نسیم۷۹ عضویت: 1402/02/06 تعداد پست: 1376 ن سزارینم بخاطر یبوست پاره شدم پشتم شله دیگمثل سابق سفت نیست ببخشید یعنی چی پشتم شله؟یعنی گشادی مقعد دارین سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آرش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم! یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "