2789
عنوان

نمیخام 🤌

| مشاهده متن کامل بحث + 163 بازدید | 29 پست
بفرما😐 قضیه ثواب و کباب من بودم  خدا رحمتم کنه آدم خوبی بودم

خودش پاک کرده پیام خودشو ..

کسی ک بخاد بره میره ..

اسیم الان یکی دوروزه میخاد بره پس حتما دلیل دیگ ایم داره پ کاری نکن بعدا پشیمون بشی خودت بترکی 

[army] cute_babe@ = پاتریکم 🌊🪄
خودش پاک کرده پیام خودشو .. کسی ک بخاد بره میره .. اسیم الان یکی دوروزه میخاد بره پس حتما دلیل دیگ ...

دلایل دیگم داره ولی دودل میشم۰🥲🤌چطور میتونم از دوستایی به خوبی شما بگذرم؟😪🫀

پشیمون شدن از انجام کاری بهتر از پشیمون شدن از انجام ندادنشه ❤️ برای خواسته هات دیر نیست 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اوم اوکی نمکنم😪منم اعصابم زود خورد میشه

عااا که اینطور 

ولی عزیز باید بدونی که ممکنه اعصاب یکی دیگه زودتر از تو خورد بشه مگه نه پس ن خودت اذیت کن ن بقیه رو 

... هیچ وقت شانس نبوده، همیشه خدا بوده یادت نره اینو :) ....

دلایل دیگم داره ولی دودل میشم۰🥲🤌چطور میتونم از دوستایی به خوبی شما بگذرم؟😪🫀

پ الکی بهونه نیار بگو از اول میخاستی بری ک بعدا بقیه از چشم من نبینن ..

من هیچوقت مانع رفتن کسی نشدم و برام مهم نی واقن کی میخاد بره کی میخاد بیاد 

اونشو دیگ نمیدونم 

[army] cute_babe@ = پاتریکم 🌊🪄
عااا که اینطور  ولی عزیز باید بدونی که ممکنه اعصاب یکی دیگه زودتر از تو خورد بشه مگه نه پس ن خ ...

من اعصابم نامیزونه دو هفته دیگه امتحان تافل دارم و کلی استرس امتحان علومم نزدیکه 

نمیدونم چیکار کنم 

فشار زندگی دقیقا رو من افتاده 🥺

پشیمون شدن از انجام کاری بهتر از پشیمون شدن از انجام ندادنشه ❤️ برای خواسته هات دیر نیست 

پ الکی بهونه نیار بگو از اول میخاستی بری ک بعدا بقیه از چشم من نبینن .. من هیچوقت مانع رفتن کسی نشد ...

آیدا چرا اینطوری جواب میدی؟ مگه چیز بدی کفتم که با این لحن میگی؟ خوبه خودت میدونی دوتامون عصبیم فعلا:/

من اعصابم نامیزونه دو هفته دیگه امتحان تافل دارم و کلی استرس امتحان علومم نزدیکه  نمیدونم چیکا ...

مطمئن باش همه اینجا فشار زندگی روشونه وقتی کسی دربارش حرف نمیزنه دلیل بر این نیس که زندگیش گل و بلبله که 

بعدشم استرس نمیخواد یه امتحان کوفتیه دیگه کع مطمینم موفق میشی 

... هیچ وقت شانس نبوده، همیشه خدا بوده یادت نره اینو :) ....

مدلمه 

مدل منم اینطوریه ک اگه عصبی بشم بدجور خدمو و بقیه رو پاره مکنم   و اگه عصبی نباشم ممکنه یهو عصبی شم 

خش