2777
2789
عنوان

خودنمایی کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 683 بازدید | 64 پست
با کنایه های دیگران چه کنم؟بریدم

ی رفتار جدی از خودت نشون بده مثلا ب شوهرت بگو خوشم نمیاد 

یا بحث سیاسی راه بنداز تو لفافه حرفت و بزن 

آزادی پوشش و عقیده و این حرفا 

بگو ک اینجوری راحتی

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستید🥲 عضو گروه قد بلندا https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من که با مادرشوهرت موافقم عزیزم ادم باید شیک پوش باشه و خیلی هم تو جمع فاخر ب نظر بیاد من اگ نون شب ...

کم کم خودت اذیت میشی سعی کن این حسو دور کنی از خودت

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔
من که با مادرشوهرت موافقم عزیزم ادم باید شیک پوش باشه و خیلی هم تو جمع فاخر ب نظر بیاد من اگ نون شب ...

ایشون میگن خوش تیپن

مادر شوهر میگه باز بپوش جلو مهمون

دوست دارم خود قبلم باشم                                          شما چطور؟؟ 

والا من از تجملات خوشم نمیاد میگم خدای نکرده کسی نداشته باشه دلش میشکنه

سلام. خیلی از آدمها حرفهای شیطان رو میزنند، شما چرا به خودت شک میکنی؟ 

خواهر جان به جای اینکه تحت تاثیر حرفهاشون قرار بگیری اونقدر متین باش که اونها تحت تاثیر متانت شما قرار بگیرند.

اگر باز مادرشوهرتون تکرار کرد خیلی محترمانه بگید مادر شما تاج سرمید اما خدا تعیین میکنه من چطور لباس بپوشم یا رفتار کنم و حجت برای ما حرف خداست.

شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که‌‌ میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

خودت باش هر طور که دوس داری ملت همیشه یه چیزی برای ناراحت کردن ما دارن به تخمدان چپ و راستت بی ادب نیستم ولی حرصم گرفت

یه صلوات برای حاجت رواییم💕🦆💕🦆💕🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆💕🦆💕🦆💕

شیک پوشه ول خب بعضیا ارایش غلیظ و تو چشم بودن دوست ندارن 

استایل دلخواهش اینه 

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستید🥲 عضو گروه قد بلندا https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7

اتفاقا من فکر میکنم درستش همینه

یعنی لباس باز پوشیدن و ارایش غلیط داشتن درسته؟

اما نظر و حکم خدا دقیقا برعکس حرف شماست.

شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که‌‌ میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

سلام. خیلی از آدمها حرفهای شیطان رو میزنند، شما چرا به خودت شک میکنی؟  خواهر جان به جای اینکه ...

عزیزم بارها گفتم ولی باز بعد هر مهمونی گوشه و کنایه میزنه،میاد خونمون میبینه تاپ و شلوارک پوشیدم به شوهرم میگه نمیشه تو جمع هم همینجوری باشه ما سرمون بالا باشه