2777
2789
عنوان

خودنمایی کنم؟

683 بازدید | 64 پست

خانوما بدجور دلم شکسته

به جز شوهرم و زن عمو شوهرم از کل اعضای خانواده و فامیلاشون زخم زبون میخورم،مادرشوهرم غیر مستقیم میگه تو مهمونی های خانوادگی لباس های باز بپوشم یا آرایش غلیظ بکنم،یا دخترای فامیلشون از قصد لباس های باز میپوشن که من حسودی کنم و ترغیب بشم،والا خسته شدم...

خدا شاهده شیک پوش هستم و رنگ های شاد میپوشم،پرسینگ ناف دارم،موهام هر ماه رنگساژ میزنم،تو خونه لاک میزنم،کلاس خودآرایی رفتم و خوب آرایش میکنم ولی خب تو جمع دلم نمیخواد خودنمایی کنم و ساده میپوشم!

چیکار کنم؟یعنی کار من اشتباهه؟

نه

همونی باش که بودی

برات مهم نباشه حرفاشون

تو یک رنگ خودت باش:")

تو هر لحظه زندگیت سعی کن شاد و خوشحال باشی تو یه ثانیه از زندگی قبلیت که گذشت رو نمیتونی برگردونی پس همیشه حال خودت رو خوب نگه دار😊❤     من همیشه عشق رو دوست داشتمالان حس عجیب تری بهش دارم. امیدوارم شماهم به وقت و مناسب ترین مورد رو در زمینه عشق تجربه کنید.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ن اصلا عین ی خانم با اعتماد ب نفس و قوی واستا و از پوشش دلخواهت دفاع کن 

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستید🥲 عضو گروه قد بلندا https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7

توکار خودت و بکن و هرجور که دوست داری زندگی کن...

به حرفا مردم گوش نده...

کوله باریست پر از هیچ که بر شانه ماست ..!                        📍کاشت و اکستیشن مژه و لیفت و لیمنت مژه و ابرو در اصفهان🥰💯...

امروز با این سازشون برقصی فردا هزار ساز دیگ دارن برات....خودت باش و از خاص بودنت تو جمع لذت ببر

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔

من که با مادرشوهرت موافقم عزیزم ادم باید شیک پوش باشه و خیلی هم تو جمع فاخر ب نظر بیاد من اگ نون شب نداشته باشم هم به تیپم میرسم 8 النگو بدل خریدم هیچکس نمیدونه بدله تو چشم شون میخوره 

ساحل

نه خوب میکنی ک نگاهای ناپاک رو از خودت دور میکنی😂

شوخی کردم.. کلا هرجور راحتی ولشون کن.. خودتو به این دست و اون دست نسپار ک بیچاره میشی ببین شوهرت چی دوست داره. 

دوست دارم خود قبلم باشم                                          شما چطور؟؟