2777
2789
عنوان

نمیدونم چی بگم

106 بازدید | 8 پست

راستش من یه کاربر نسبتا قدیمی هستم که نخواستم با کاربری اصلیم این تاپیک رو بزنم 

و صرفه جهت درد دل هست شاید یا هرکی بتونه همدردی کنه یا راهنمایی.

خواهرشوهرم سال گذشته عمل معده انجام داد وزنش از ۱۸۰ کیلو رسید به ۶۰ کیلو

من ژنتیکی لاغر هستم. وزنم ۵۰ کیلو هست.

دیروز همسرم گفت شاید منم برم عمل معده کنم و خواهرشوهرم سریع به تیکه گفت کاش معدتو بدی به مبینا(من) و خنده کجکی کرد ! و من فقط مثل چی بهش نگاه کردم! نمیدونم شایدم خندیدم ! واقعا یادم نیست ولی الان حالم بده

خودمو سرزنش میکنم که چرا بهش نگفتم اگه لاغر بودن بده اگه اندازه من بوده بده چرا پنجاه میلیون دادی عمل کردی اندازه من بشی؟!

از خودم بدم میاد ، همیشه مواظبم کسی دلش نشکنه ولی همیشه با خاک یکسان میشم از طرف همون آدما.

با خواهر شوهرم مشکلی نداشتم چون کلا ارتباط نداشتیم بجز یکی دو مورد که واقعا اون موقع ها هم شخصیتم رو‌خدشه دار کرد، ولی همسرم همیشه تعریف میکرد از خواهرش ک فرق داره با بقیه خانواده‌شون

ولی الان دیدم بله فرق داره و خیلی بدتره.

دوست دارم برم بهش پیام بده و‌حرفمو بزنم ولی نمیدونم چی بگم.

همسرمم ناراحت شد از حرفش و گفت دیگه خونه‌شون نمیریم.

دیگه پیام نده و گلگی نکن مگه دوباره حرفش پیش بیاد که اینبار باید با خاک یکسان کنی 

همینکه شوهرتم آدم حسابش نمیکنه خوشم اومد براش کافیه فعلا

نی نی یار جان لطفا دیگه کاربریمو نترکون     کاربری دست من امانته تا دخترکم بزرگ بشه تحویلش بدم تاپیکهای بامزه مونو بخونه کلی کیف کنه چقدر بامزه و شیرین زبون بوده وروجکم       عزیزان دوست داشتین برای سلامتی و موفقیتش یه صلوات مهمونمون کنید  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اوه دختر چقدر حساسی نکن اینجوری فقط خودت اذیت میشی از این مسائل پیش پا افتاده بگذر زندگی به اندازه ...

پس واسه اینکه انقد حساس نباشم باید بی رحمی رو‌از یه جایی شروع کنم،از پیام دادن شروع کنم ضایع‌س؟ پیام بدم بگم خیلی عقده ای هستی؟!

پس واسه اینکه انقد حساس نباشم باید بی رحمی رو‌از یه جایی شروع کنم،از پیام دادن شروع کنم ضایع‌س؟ پیام ...

من میگم حساس نباش و بگذر شما میگی پیام بدم😅

عزیزم بچسب به زندگیت بیخیال مسائل سطحی شو

دیگه پیام نده و گلگی نکن مگه دوباره حرفش پیش بیاد که اینبار باید با خاک یکسان کنی  همینکه شوهر ...

حداقل بلاکش کنم یا شماره‌شو پاک کنم 

واقعا حالم بده و دلم میخواد یه حرکت بزنم سرش

حداقل بلاکش کنم یا شماره‌شو پاک کنم  واقعا حالم بده و دلم میخواد یه حرکت بزنم سرش

فعلا هیچ کدوم رو نکن اما زنگ زد جواب نده بی محلی کن بگو ندیدم دیروقت بود جوابتو ندادم 

اینطوری بی محلی قشنگتره تا بلاک 

بلاک یعنی خودتم حرص خوردی ولی بدون بلاک یعنی در حدت نبوده اصلا برات نهم نیست

نی نی یار جان لطفا دیگه کاربریمو نترکون     کاربری دست من امانته تا دخترکم بزرگ بشه تحویلش بدم تاپیکهای بامزه مونو بخونه کلی کیف کنه چقدر بامزه و شیرین زبون بوده وروجکم       عزیزان دوست داشتین برای سلامتی و موفقیتش یه صلوات مهمونمون کنید