2777
2789

تا میذارم خیلی سریع نگا میکنه.چرا؟

چون کاملا حسش از بین رفته؟

هشت ماه کات کردیم.بلاک کرده بود بعد از دو ماه در اورد.من توجهی نکردم بهش.اونم پیام نداد

لطفا سرزنش نکنید.

چم

سلام 😂😂😂نمیدونم چی بنویسم 😂😂اسمم آش دوغه 😂😂پروفایلم دوتا قابلمه هست دلت خواست بگو 😂😋نگید چرا زرد بعضی جاها زرد درست میکنن 😂دیدار یار عاشق دانی چه ذوق دارد مانند ابری که دربیابان برتشنه ای ببارد 😂نمیدونم چرا یه دفعه این شعر اومد تو ذهنم 😂من مدافع مادرشوهر وخواهرشوهرم 😂😂فرارررررررر💃💃💃💃💃💃الکی گفتم 😂😂😂😋آخه اینجا همه طرفدار عروسن 😂ولی من طرفدار حقم .دوستدار شما آش دوغ 😂💖💔راستی عکس پروفایلم از خودم نیست از اینترنت گرفتم 😂اگ شاد شدی یه صلوات بفرس😛😛😛کجا بفرستو وبرو 🤣

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بابا اینا کلا همینجوری ان تو ذهنتو درگیر نکن من پاییز ۱۴۰۰ با یکی دوست بودم همون پاییزم دوستیمون بهم ...

نه خب ببین اون طبیعیه.ما سه سال با هم بودیم.همدیگرو هم خیلی دوس داشتم.ولی..‌

خب غرورش اجازه نمیده داره یکاری میکنه تو پاپیش بزاری مثلا دلتنگت کنه

چه کاری؟اون ک کاری نمیکنه!فقط استوری میبینه.

بنظرت اینکه راحت همرو میبینه دلیلش این نیست ک کاملا بی حس شده؟

اگه میخواست بیاد تا الان نمیومد آخه؟

غرور عزیزدلم

غرور مضخرف

اگه میگی خیلی همو دوس داشتین ولی اگه علاقه ای بهت نداشته اهمیت نده بهش که خودت اذیت نشی

شاید چاره اش یک آغوش طولانی باشد : ) 🎻
غرور عزیزدلم غرور مضخرف اگه میگی خیلی همو دوس داشتین ولی اگه علاقه ای بهت نداشته اهمیت نده بهش که ...

چرا خیلی دوسم داشت.ولی خب دعوا شدید بود زیاااد

چه کاری؟اون ک کاری نمیکنه!فقط استوری میبینه. بنظرت اینکه راحت همرو میبینه دلیلش این نیست ک کاملا بی ...

نه پسرا دیر دوهزاریشون میوفته که چجوری لگد به بختشون زدن

اگه میگی بلاک کرده بعداز بلاکی درت اورده مطمئن باش قصدش همینه

شاید چاره اش یک آغوش طولانی باشد : ) 🎻
نه پسرا دیر دوهزاریشون میوفته که چجوری لگد به بختشون زدن اگه میگی بلاک کرده بعداز بلاکی درت اورده م ...

دو ماه تو بلاک بودم.بعد از دو ماه در اورد.۶ ماهه انبلاکم ولی هیییچییی نمیگه