2777
2789

حتی میبینم هم چندشم میشه

مخصوصا بچه ای که راه میره و باز شیر میخوره مخصوصا پسر

بچه اولمو به زور یه تایمی شیر دادم

اینو هم اصلا دلم نمیخواد بدم

فقط بخاطر نمیدونم آغوز و ازین چرت و پرت ها انگار مجبورم به تایمی بدم که عذاب وجدان نگیرم

البته بعد زایمان اولم ۴ماه با زخم شدید نوک سینه سر کردم که یاداوریش هم حالمو بد میکنه😭

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من۷ماه دادم 

اون زمان دوست داشتم الان نه

برای کسی که میفهمدهیچ توضیحی لازم نیست وبرای کسی که نمیفهمدهر توضیحی اضافه است...آنانکه میفهمندعذاب میکِشندوآنانکه نمیفهمندعذاب می دهند...مهم نیست چه "مدرکی" دارید..مهم این است که چه "درکی" دارید...کلماتی که از دهانِ شما بیرون می آیدویترینِ فروشگاهِ شعورِ شماست..پسوای بر جمعی که لب رابی تامل وا کنند چرا که کم داشتن و زیاد گفتن مانند نداشتن و زیادخرج کردن است!پس نگذارید زبانِ شمااز افکارتان جلو بزند
منم بدم میومد شدیددختر اولم رو ۱۴ماهگی از شیر گرفتم دومی هم الهی دردش به جونم خودش نخورد اصلا😜

دست راستت رو سر من

کاش اینم‌نخواد بخوره تکلیفم باهاش زودتر مشخص شه😃

من ۲۶ روزه زایمان کردم دخترم ۲۴ ساعته به سینمه کلا شاید ۳ ساعت بخوابه ۲۰ ساعت شیر میخوره همه جام درد گرفته دگ 

اگه ریپلایی میزنم نظرمو میگم ، اگرم ریپلایی نمیکنم یعنی در حدی نیستی که جوابتو بدم ، پس خودتو خسته نکن 😂

سلام

چرت و پرت نیست فواید شیر مادر رو بیشتر بخون

کرم شقاق سینه زود زخم رو خوب میکنه چطور چهارماه طول کشیده

حیفه حق بچه رو خدا درسینه ی مادرگذاشته دریغ نکنید

برای خود مادرهم شیردهی مفیده مطالعه کنید متوجه میشید

همه چیز بچه داری سخته

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....

من قبل اینکه بچه دار بشم چندشم میشد از اینکه کسی به بچه شیر میده 

و بچه ای که داشت شیر خشک میخورد رو اصلا نمیتونستم نگاه کنم و صدای شیر خوردنش خیلی حالمو بد میکرد

ولی از وقتی خودم بچه دار شدم عاشق شیر دادن به بچم شدم 

الانم گاهی دوست دارم بهش شیر بدم   ۹ سالشه😂

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40