2777
2789
عنوان

شوهرم باید..

239 بازدید | 15 پست

باشه باهام؟

میدونم تکراریه ولی لطفا نظر بدید❤️

من شهر دیگه ام و ۱ ساعت و نیم با خانواده م فاصله دارم هر ۱۰ روز میرم با شوهرم ۲ روز میمونیم برمیگردیم (البته سرکارش نزدیکه اونجاس و میره میاد ) گاهی بیشتر که میشه حوصله شوهرم سر میره نق میزنه حالا این دفعه ۳روز بودیم و حالا ک تازه ۳-۴ روزه برگشتیم ، خانواده دختری که رفتیم خواستگاریش برا داداشم دارن از شهرستان برا اشنایی میان شهر مامانم اینا و مامانم میگه شماهم باید باشید، اگه من خودم تنها برم زشته؟ مامانم میگه با شوهرت بیا 

یبار هم ما رفته بودیم با مامان بابام خواستگاری شهر دختره و اون موقع باشوهرم بودم

، الان شوهرم اخر هفته مرخصی داره میگفت بریم مسافرت بعد گفت اگه نمیای با پدر و مادرم میرم 

بنظرتون بذارم بره مسافرت یا با من بیاد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بره مسافرت بابا چقد سخت میگیری

من بودم ب خاطر تنهایی رفتنم ناراحت نمیشدم ولی ب مسافرت رفتن اون بدون من ناراحت میشدم

قسمت بد داستان اینجاست که:                                 ما ن ازدواج رو خواستیم                                            ن جدایی رو💔:)
بالاخره بذارم بره یا نه؟😅

من بودم نمیذاشتم اما اصرارم نمیکردم با من بیا خونه بمونه

ولی انگار تو برات مهم نیست بدون تو بره مسافرت اگه مهم نیست بذار بره

قسمت بد داستان اینجاست که:                                 ما ن ازدواج رو خواستیم                                            ن جدایی رو💔:)