2777
2789
عنوان

ختم آیت الکرسی

120 بازدید | 10 پست

💖 بسم الله الرحمن الرحیم 💖

یا رحمان و یا رحیم،یا الرحم الراحمین،خدایا خوبی ها ما رو با مهربانی در آغوش بگیر.

(هرکس شرکت می کنه تعداد رو در پست اعلام کنه حتی یک عدد)

در روایات اومده که در آیت الکرسی چیزی هست که اگر می دانستید هرگز آن را رها نمیکردید،برخی معتقد هستند که آیت الکرسی ناماعطم رو در خ

ودش داره.

به نیت سلامتی و طول عمر مادرم

به نیت خیر دیدن و دفع بلا از مادرم خصوصا

خدایا کمکم کن،نظرکن به نیتم.

✨الهم انی اسئلک بسمک العظیم الاعظم✨

استغفرالله ربی و اتوبٌ الیه

استغفرالله ربی و اتوبٌ الیه

لا الا الله ،خدایا ما جز تو کسی رو نداریم که شایسته و توانمند کمک باشه یا رحمان و یارحیم،خدایا خدایا ما رو ببخش و به خودت نزدیکتر کن و توان استفاده از گنجینه های آسمانی ات رو بهمون بده

من پیوسته به خدا نیاز دارم.پیوسته به یاری و کمکش نیاز دارم،به عنایتش،محبتش،رحمت و خیرش،به برکتش، به هدایتش نیاز دارم.پیوسته هدایتش...ممنون میشم برای اینکه مورد مغفرت و رحمت خدا باشم،برای اینکه خداوند یاورم باشه و هر دم من رو هدایت به خیر و درست کنه،برای خوشبختی،عاقب به خیری و رسیدن به حاجات و آرزوها و خواسته های دلم،یک «صلوات» مهمونم کنید.که به همه ی دنیا هم رحمتی برسه💓🌷🥰

دوستان کمکم کنید الهی خدا مادراتونو براتون نگه داره.

خدا مادران آسمانی رو غرق غفران و رحمت کنه روحشون شاد

ممنونم عزیزانم

من پیوسته به خدا نیاز دارم.پیوسته به یاری و کمکش نیاز دارم،به عنایتش،محبتش،رحمت و خیرش،به برکتش، به هدایتش نیاز دارم.پیوسته هدایتش...ممنون میشم برای اینکه مورد مغفرت و رحمت خدا باشم،برای اینکه خداوند یاورم باشه و هر دم من رو هدایت به خیر و درست کنه،برای خوشبختی،عاقب به خیری و رسیدن به حاجات و آرزوها و خواسته های دلم،یک «صلوات» مهمونم کنید.که به همه ی دنیا هم رحمتی برسه💓🌷🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکی من آجی 

@dark_man  ببخشید میشه نی نی یار شب و برام تگ کنین ؟ من مشکل نگ کردن دارم بیاد برام درست کنه🥺

منم‌گنهکار و ب دل عشق علمدار 💚 من از شلوار نود و پاره پوره رسیدم ب چادر ، فهمیدم چادر یادگار مادرم زهراست ، شاید تو تابستون گرمم بشه ولی می ارزه ب ی لبخند مهدی فاطمه س 💚 من با چادر هم همون دختر لاکچریه قبلی ام ، منتهی خودمو از چشمای هرز پوشوندم💚
یکی من آجی  @dark_man    ببخشید میشه نی نی یار شب و برام تگ کنین ؟ من مشکل نگ ...

اینجا تگ کنم؟

دیگه به آخر خط رسیدم......همه چی برام تموم شد...حالم خوبه!!..مثل بیماری که گفت خوبم ولی فرداش مرد...!!!..شاید سرنوشت منم مثل همین بیمار بشه..کسی که در اعماق تاریکی هست و در انتظار نور...!!!...گاهی احساس میکنم که به هیچ جایی تعلق ندارم.!!...و احساس میکنم که ارزش و اعتباری هم ندارم...!!!...هیچکس نمیفهمه ناراحتی..هیچکس نمیفهمه درد کشیدی ولی وقتی اشتباه کنی همه میفهمن...!!...درد ها فراموش میشن اما اونایی که باعث شدن درد بکشم هرگز!!!!!!....و من شبی میرسه که بی خداحافظی بمیرم..!!!
دوتا لطفا برای حاجت روایی منم دعا کنید دیگه امیدی برام نمونده💔

اصلا از ناامیدی حرف نزن راز استجابت حتمی ایمان و امید صد درصدیه چون در ناامیدی ما یا به قدرت خدا شک می کنیم،یا به آگاهیش،یا به مهربانی و کرم بی نهایتش.ناامیدیه که عافت حاجت رواییه