2777
2789
عنوان

بارداری

194 بازدید | 28 پست

بی بی زدم چند روزم مونده تا پریود ولی علائم دارم بی بی ک زدم خط سی افتاد خط تی ی هاله سفبد افتاده دورش بنفشه.ینی منفیه؟

میشه برا تو دلیم یه صلوات بفرستی که سالم بیاد تو بغلم❤️امیدوارم این حس نصیب همه منتظرا بشه و شمایی که این متن رو میخونی به خواستت برسی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عکس بده 

ندارم خونه خودمه الان اومدم جایی تو مسیر تاپیک زدم

میشه برا تو دلیم یه صلوات بفرستی که سالم بیاد تو بغلم❤️امیدوارم این حس نصیب همه منتظرا بشه و شمایی که این متن رو میخونی به خواستت برسی
منم علائم دارم علائم شما چیه؟

حالت تهوع و سر گیجه.رحمم تیر میکشه ب سختی نفس میکشم 

خب دوباره بگیر عکس بده بعد 

باشه حتما

حالت تهوع و سر گیجه.رحمم تیر میکشه ب سختی نفس میکشم 

من کمر درد شدید دارم بیحالم و دو کیلو اضاف کردم امروزم گلاب به روت تهوع داشتم کلی عوق زدم ولی نیوردم بالا امروزم ۳۰ سیکلم بود هنوز نشدم

بالاخره مامان میشم مگه نه خداجونم؟☺
من کمر درد شدید دارم بیحالم و دو کیلو اضاف کردم امروزم گلاب به روت تهوع داشتم کلی عوق زدم ولی نیوردم ...

من علائمم همیناس چند روزم مونده.دوماه اقدامم ماه پیشم علاىم داشتم منفی بود این ماهم میترسم منفی شه.بنظرت تا روز پریودم احتمال داره مثبت شه؟

اره بابا زود زدی انشالله مثبت میشی.

😍😍😍خدا از دهنت بشنوه.انشاالله ب زودی خبر مامان شدنتو بدی بهمون عزیزم